Slika nije pronađena

Kao da nije dovoljno teško pronaći nekoga tko ti se sviđa i tko te zanima, još je teže naći nekoga tko će ti uzvratiti osjećaje.

Možda nije uvijek istina da su cure te koje se više vežu, ali je svakako istina da se to često događa. Kada se to dogodi, nažalost dođe do neugodne situacije. Ne znaš kako se postaviti u tim situacijama: je li vrijeme za preboljeti ga i probati nastaviti dalje, ili je možda bolje probati se i dalje truditi? Ovo su neki od naših savjeta!

Nemoj forsirati stvari

Ako se nekome ne sviđaš, ne možeš ti tu ništa napraviti kako bi ga natjerala da mu se počneš sviđati. Isto kako ne možeš samu sebe natjerati da ti se on prestane sviđati, tako ne možeš ni njega da mu se počneš sviđati. Također, jedno veliko 'NE' je i pokušati ga natjerati iz žaljenja i tuge da mu se počneš sviđati. Nemoj poduzimati nikakve drastične mjere, zato što ćeš to sigurno žaliti!


via GIPHY


Kontroliraj se

Koliko god zvučalo teško, morat ćeš se naučiti kontrolirati. Ne možeš stalno nabijati na nos njemu kako ti se sviđati i govoriti mu kako ti se sviđa i konstantno započinjati stvari. Moraš se naučiti kontrolirati ili se jednostavno prestati družiti s tim dečkom. Probaj zamisliti kako bi tebi bilo da ti stalno prilazi neki dečko kojeg si jasno odbila. Rekla bi da je creeper, zar ne?....

Pričaj o svemu

Budi iskrena s tim dečkom. Ako se osjećaš dovoljno opušteno u njegovoj prisutnosti, reci mu kako se osjećaš. Probaj biti iskrena, ali ne na napasan način. Nemoj očekivati od njega da će odjednom u potpunosti promijeniti svoje mišljenje ili se ludo zaljubiti u tebe, već će mu eventualno biti lakše pričati s tobom o toj problematičnoj temi.


via GIPHY


Izbjegavaj neugodne situacije
Kada se zaljubiš u nekoga, u isto vrijeme će ti biti najljepše u njegovom prisustvu, ali i najneugodnije ikada ako dođe do neugodnih situacija koje se redovito ponavljaju. Situacije u kojima ste stalno nasamo ili u kojima si u nekim čudnim društvima koja ustvari nisu tvoja, sigurno neće doprinijeti tome da se ti osjećaš bolje, već eventualno samo još gore.

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Pravila dejtanja – ovo su granice u vezi koje ni slučajno ne smiješ prijeći

Misliš da je blind date loša ideja? S ovih pet argumenata ćemo te razuvjeriti!

Kad ljubav prestane – 10 znakova da tvoj dečko planira prekinuti s tobom

ljubav veza zaljubljenost cura dečko

Još vijesti