Slika nije pronađena

Ako nekim slučajem (nevinim naravno) nabasaš na mobitel svog dečka i odlučiš ga (sasvim nevino) pročekirati i pročačkati po njemu pripazi – možda ćeš vidjeti nešto što ti se neće svidjeti, a što ne mora nužno biti ništa ozbiljno. Zato razmisli prije nego li reagiraš!

Upozoravamo vas da poštujete intimu svog dečka (ili cure) i dozvolite im da barem neke stvari zadrže samo za sebe, ali ako vam dečko dozvoli da mu kopate po telefonu i onda pronađete fotografije drugih djevojaka – prirodno je da će vam se javiti i koji upitnik nad glavom.

Imate li razloga za brigu? Najvjerojatnije ne! Djevojke su možda prijateljice ili statisti na fotografijama koje je snimio iz nekih sasvim drugih razloga – društvo se glupira na roštilju i slično.

No, da biste si olakšale novonastalu situaciju, pokušajte definirati sljedeće tri okolnosti.

1. Tko je na fotografijama?

Nemate razloga za brigu ako se radi o fotkama njegove mame, sestre ili rođakinje. Identitet osobe na fotografijama jako je bitan. Ako ima potrebu da na mobitel skida fotke manekenki s Instagrama – samo se ponaša kao standardni frajer. Bivše su već zafrknuto područje jer se može raditi o osjećajima koje još uvijek gaji ili pak prijateljstvu koje pokušava održavati nakon prekida. To je pak materijal za sasvim drugu priču! No, ako se na fotkama ponavlja neko zgodno lice djevojke koju je “upoznao prošlog petka vani”, to je možda znak da se nešto kuha.

2. O koliko fotografija zapravo govorimo?

Ima li dvije fotke neke druge djevojke? Dvije fotke dvije različite djevojke? Mnogo fotografija različitih djevojaka? Ne trebate brinuti ako se radi o nekoliko nasumičnih fotografija, ako vam pruži objašnjenje za njih – za ogromnu kolekciju ne postoji opravdanje. To je čak malo perverzno! Najgora je ipak opcija gdje pronalazite mnogo fotografija jedno te iste nepoznate (ili poznate) djevojke. U tom slučaju imate razloga posumnjati da se događa nešto sumnjivo, sve da vam i pokuša opravdati fotografije.

3. Kontekst svake fotografije – koja je “šira slika”?

Ako ste ustanovile da su na fotkama djevojke koje su odjevene – to je već dobra stvar! Malo se šalimo. Obratite dalje u analizi tih fotografija pozornost na to što djevojka (ili djevojke) rade na fotografijama i gdje je uskilana pojedina fotografija. Očito portret djevojke koja se sama na fotografiji budi više sumnje i pitanja nego ona gdje je na fotografiji čitavo društvo, a među njima i par djevojaka. Također, fotografija iz učionice nije razlog za brigu dok ona koja prikazuje djevojku u bikiniju kako zavodljivo gleda prema fotografu doista zahtijeva debelo objašnjenje. Uzmite sve ovo u obzir prije nego donesete neki zaključak!

I za kraj, ono što je doista najvažnije u cijeloj priči jest vaša veza! Ako imate snažnu vezu i osjećaj povezanosti i povjerenja, onda nema razloga da ne vjerujete u ono što vam dečko odgovori ako ga upitate o čemu se točno radi. No, ako je vaša veza već neko vrijeme u problemima, fotografije drugih cura mogle bi biti pokazatelj da je vaš dečko možda spreman krenuti dalje. Kao i uvijek – razgovarajte o svemu.

L.B./izvor: Gurl

foto: sxc.hu

prijateljstvo fotografije na mobitelu druga djevojka veza savjeti