Slika nije pronađena

Njeno mišljenje važno je svakoj djevojci koja je bliska sa svojom mamom pa tako i u pitanju srca.


Ako si djevojku očarao svojim slatkim riječima i savršenim tijelom, mamu nećeš prevariti lako. Ako primijeti da muljaš ili da nešto nije u redu – reći će svojoj kćeri, a onda nećeš imati puno šanse.

S druge strane, ako te prihvati mama, onda si praktički član obitelji koja će učiniti sve da budeš što sretniji i zadovoljniji. Srećkoviću!

style=width:

Ako izlaziš s djevojkom koja ima dubok i blizak odnos pun povjerenja sa svojom mamom, bolje ti je da se pripremiš na neke specifičnosti koje će i tebe, kao njenog partnera, zakačiti u toj vezi...

* Evo što svaka djevojka koje voli svoju mamu očekuju od tebe, svog potencijalnog dečka...

* Tvoj odnos s mamom također je važan. Naravno da ne tražim nekog papučara ili maminu mazu, ali ako svoju mamu tretiraš s poštovanjem i ljubavlju – bit ćeš mi još draži.

* I meni je jako stalo da se svidim tvojoj mami jer sam tako naučila. Stoga, daj mi malo pomozi i savjetuj me o čemu da razgovaram s njom kad dođem k tebi u posjet.

* Moja mama zna sve o našoj vezi. Dobro, zna veliki dio toga (osim onih najprivatnijih situacija). Kad smo se prvi put pogledali, koju si mi poruku prvu poslao, a vjerojatno o našoj vezi zna više od tebe jer sam se njoj povjerila kad si me naljutio, rastužio ili rasplakao. Ona je uvijek tu za mene, a to što se tebi čini da ne zna ništa – samo se pravi cool.


* Možda ti neće biti jasno zašto volim neki film ili pjesmu, ali to je između mame i mene. Tu smo pjesmu slušale kad smo prošle godine išle na more, a taj film pogledale nakon osmosatnog šopinga kad sam se pripremala za maturalnu.


* Često ću se družiti s obitelji na obiteljskim proslavama i druženjima za blagdane, rođendane, praznike, a ponekad te neću pozvati da nam se pridružiš i ne bi se trebao ljutiti zbog toga. To je samo obiteljsko druženje na kojem bi se vjerojatno dosađivao, a meni je potrebno s vremena na vrijeme. Ništa osobno!


* Zapravo, pomoći će u našoj vezi i ako stvoriš dobar odnos s mojim ocem. Zamisli da dođeš na druženje ili večeru i ja s mamom odem po kolač u kuhinju. Morat ćeš naći neki zajednički jezik s mojim ocem, bratom ili ljubimcem ukoliko živim i s njim(a).

* Vjerojatno ću dobivati puno bolje pokolone od mame nego od tebe, ali to je samo zato što me ona poznaje oduvijek. Bez brige, unatoč tvojoj maskici za mobitel koja će izgledati maleno i smiješno kraj njenih promišljenih i sentimentalnih poklona, i dalje te volim.


* Bez brige, samo zato što sam dobra s mamom ne želim sama imati djecu i obitelj. Barem ne još nekoliko godina (desetljeće). Opusti se.

Jesi li i ti bliska sa svojom mamom?

L.B./izvor: Cosmopolitan

foto: messages.365greetings.com via Tumblr, Tumblr

Pročitajte još...

...Tvoja mama – tvoja prva modna ikona...

...Stvari koje mame govore – i izluđuju nas!...

...Stvari koje smo naučili zahvaljujući mamama...

majka i kćer savjeti za dejtanje s djevojkom koja je bliska s m

Još vijesti