par u šetnji

Prava i ozbiljna veza ne bi trebala ovako izgledati. U redu je ponekad biti djetinjast, ali to ne znači da su ove navike u redu. One brzo drugima počnu ići na živce. U ovom slučaju, tvom dečku.

Ako želiš ozbiljnu vezu, onda se tako trebaš i ponašati. U takvoj vezi nema mjesta za ovakve djetinjaste stvari. U suprotnom, moglo bi se roditi puno problema i svađa koje je zapravo vrlo lako za izbjeći. Prvo se moraš sama sa sobom dogovoriti jesi li stvarno spremna za pravu vezu. Ako je odgovor 'DA' onda sva ova ponašanja moraš zaboraviti i ostaviti ih iza sebe.

1.Ljutiš se na dečka kada ode s prijateljima na druženje, a tebe ne pozove

Iako voli provoditi vrijeme s tobom, ne možeš očekivati da će totalno zanemariti sve ostale ljude u svom životu. Nekada svim treba izlazak ili druženje samo s njihovom ekipom. I to je skroz u redu, nema potrebe za dizanjem drame.

2.Žališ se non stop na dečka

Ako se non stop žališ na njega, zašto si onda još uvijek s njim? Kada je očito da je tako loše da se moraš stalno žaliti. Pogotovo ako su u pitanju neke intimne stvari. Sigurno ni tebi ne bi bilo drago da saznaš da tvoj dečko to isto radi sa svojim frendovima.

3.Namjerno ga radiš ljubomornim

Neke cure ovo opravdavaju kao način da provjere koliko mu je stalo. Osim što je ovo prilično ružan način za to provjeriti, ako baš moraš, napraviš to jednom, ne stalno. Izazivati ljubomoru i raditi stvari koje znaš da će ga učiniti ljubomornim je jako djetinjasto.

4.Ljutiš se zbog nečega što je ili nije napravio na Instagramu

Lajkao je nekome sliku ili tebi nije komentirao najnoviju objavu? Uzrujavanje oko toga što dečko radi na društvenim mrežama je isto jedno od djetinjastih ponašanja kojima nije mjesto u ozbiljnoj vezi. Pogotovo ovo nema smisla ako je između vas sve u redu u stvarnom svijetu.

5.Pokušavaš promijeniti njegov izgled

Nagovaraš ga da promijeni frizuru ili da se počne drugačije oblačiti. Ako ga želiš pretvoriti u nekoga drugog onda je očito da ti se ne sviđa dovoljno, pa čemu onda uopće biti u vezi? Ili ga prihvatiš kakav je ili tražiš onoga koji ti se sviđa.

6.Nakon dva dana veze mu govoriš da ga voliš

To će djelovati fejk i kao da izmišljaš. Pretjerani izljevi ljubavi nakon što ste tek ušli u vezu samo pokazuju da nisi ozbiljna i da ne shvaćaš svoje osjećaje ozbiljno. Može ti biti drag i možeš biti zaljubljena u njega, ali izjavama poput 'ne mogu živjeti bez tebe' ili 'volim te najviše na svijetu', nakon par dana ili par tjedana, malo previše.

7.Ne držiš se obećanja koje si dala

Bilo da se radi o nekom malom obećanju poput toga da ćete se sigurno vidjeti za vikend ili većih obećanja, ako ih stalno kršiš i zaboravljaš da si mu nešto obećala, to je problem. Samo pokazuješ da ti nije stalo i da nisi još spremna za vezu.

8.Kada se naljutiš, ignoriraš ga i ne želiš pričati

S tvoje strane zavlada tišina. Naravno da ćete se nekada posvađati i da će doći do problema, ali ako ćeš se tada ponašati ovako, to je izuzetno djetinjasto. Najlakše je naduriti se i početi ignorirati osobu kada nešto ne ide kako želiš. Pravi način je da pričate o problemu.

Pogledajte još:

Stvari u tvom životu koje veza i dečko neće popraviti: Ovih 7 problema će i dalje ostati

Samo odgađaš kraj veze koji je neizbježan: 9 znakova da forsiraš vezu koja nema smisla

Psihološke igrice kojima dečki provjeravaju koliko si zagrijana – ove 3 stvari ne rade slučajno

veza djetinjasta ponašanja ljubav ozbiljna veza

Još vijesti