Slika nije pronađena

Sisters before misters!

Dečki, upozorenje! Postoje neke tajne koje moraš znati da bi uspješno izlazio s djevojkom koja ima svoju žensku ekipu, točnije prijateljice s kojima je jako bliska. Imaj na umu da su joj frendice važan dio života i nikada se ne postavljaj između njih jer bi mogao – izgubiti.

Evo nekoliko savjeta kako se ponašati ako želiš ili već dejtaš s djevojkom koja ima čvrstu i povezanu žensku ekipu.

* Moraju ti se svidjeti. Ozbiljno! Možda i nemate mnogo toga zajedničkog, a možda misliš i da je neka od njih umišljena ili površna, ali moraš naći načina da se slažeš s njima. To ne bi trebao biti problem, obzirom da su najbolje osobe na svijetu.

* Pomaže i ako ćeš biti dobar s njihovim dečkima. Osim ako ti nije napetije plesati s nama na Beyonce i slušati nas kako se smijuljimo internim forama kad svi zajedno izađemo. U svakom slučaju je bolje da nađeš neki zajednički jezik s dečkima.

style=width:


* Svaka odluka koju donosimo bit će zajednička. Kad je u pitanju preseljenje, upis u školu ili na fakultet, rješavanje obiteljskih kriza – cure sve rješavaju zajedno.* Možemo se smijati nekim bezveznim stvarima uvijek i svugdje. Možda nikada nećeš shvatiti zašto je nešto urnebesno smiješno, ali nama ima smisla. I to je dovoljno da znaš!

* Naše WhatsApp dopisivanje je urnebesno. Da postoji neka nagrada za najsmiješnije dopisivanje – bila bi naša! Potrudit ću se da ne tipkam dok smo zajedno, ali pripremi se na to da se često i dugo dopisujemo.

* Jako smo neovisne i samostalne. Djevojke sa super ženskim društvom ne ovise o svom dečku. Želiš otići s dečkima van na pivo? Nema frke! Nije da nemam što raditi: uvijek imam svoje frendice.

style=width:

* Uvijek smo tu jedna za drugu. Ako jedna nazove u 3 ujutro plačući – idemo brzo na intervenciju il ićemo pričati s njom dok se ne bude osjećala malo bolje. Ako pokušaš prigovoriti zbog toga, osjetit ćeš moj kad bi pogledi ubijali pogled.

* Ne brini što radim kad izađem s curkama. Šanse da flertamo s drugim dečkima su minimalne. Najvjerojatnije čagamo i razbacujemo se na omiljene pjesme na plesnom podiju ili bla-blamo do besvijesti.

* Ono što se dogodi na ženskim ljetovanji, tamo i ostaje. Pričat ćemo o vremenu, hrani, a možda i o ljepotama mjesta u kojem smo bile, ali o onoj večeri kad se dogodila najvažnija ili najsmiješnija stvar tijekom cijelog ljetovanja – nitko ništa neće znati.

style=width:

* Možda ćemo neki put i prigovoriti zbog neke prijateljice, ali ako ti kažeš nešto loše nećeš se dobro provesti. Samo se složi kad kukam i prigovaram zbog neke frendice, a onda zaboravi da se dogodilo.

* One znaju sve o tebi. SVE. Možda to ne želiš čuti, ali bez sumnje znaju sve o tebi, ma koliko neugodno, intimno i sramotno bilo.


* Da, moje prijateljice znaju o meni neke stvari koje ti nikada nećeš shvatiti. Kako je prošao moj prvi poljubac, kako je izgledala ona najgora frizura ikada i kad sam se ispovraćala u automobilu tate jednog od mojih frendica. I ti znaš mnogo o meni i dijelim svoju sadašnjost s tobom pa nemoj biti ljubomoran!


* Ovo nije natjecanje. Ponekad ćeš izvisiti zbog njih, a ponekad one zbog tebe. Volim i tebe i njih i tako će i ostati.

Imaš li ti takvo društvo?

L.B./izvor: Cosmopolitan
foto: arhiva, Tumblr

Pročitajte još...

...Prijateljstvo kao nijedno drugo: samo za frendice s istim imenom...

...Svijet bez prijatelja bio bi tužan - najljepše izreke o prijateljstvu!...

...Uvijek ćete biti frendice: znakovi koji pokazuju da si našla srodnu dušu...

prijateljice ženske ekipa savjeti za dečke dejtanje

Još vijesti