Slika nije pronađena

Muško-ženska prijateljstva za mnoge postoje jer su ih iskusili, ali često se iz takvog odnosa rodi ljubav, barem s jedne strane.

Možemo reći da dečki nemaju onu `žensku intuiciju` pa ponekad ni ne zamijete kada se njihova prijateljica u njih zaljubi, a realno – to se jako često događa. Ako si primijetio da tvoja BFF uvijek pronalazi mane svakoj curi koja ti se sviđa, možda je vrijeme da se zapitaš je li ona zaljubljena u tebe, a ovo su znakovi koji ju odaju:


Ispričala je tvojoj curi sve tvoje `prljave` tajne

Ona kao da želi da tvoja cura zna apsolutno sve o tebi pa čak i neke `grijehe` iz prošlosti, a u svojoj priči obično izostavi ono dobro o tebi. Ako joj je ispričala s kim si sve prije brijao, tko ti je slomio srce, što si radio kada si se prvi put napio i slično – vrijeme je da se zapitaš zašto to radi i što se to događa. Budući da ti je prijateljica ne bi trebala takve stvari govoriti pa je sigurno stvar u tome što joj se sviđaš.


Pokušava učiniti da tvoja cura ispadne loša u tvojim očima

Ovo može biti i na psihičkoj i fizičkoj razini; u slučaju da pokuša ošišati tvoju curu – nemoj joj to dopustiti jer može reći `ups, nisam htjela` pa odrezati pola kose tvojoj curi i totalno ju upropastiti. Prijateljica koja je zaljubljena u tebe će pokušati učiniti da tvoja cura izgleda loše i to će se potruditi da i tebi izgleda loše.Kada se tvoja veza završi ona se pretvara da joj je žao

Ako si primijetio da se ponašala čudno u društvu tvoje posljednje cure te je tu i tamo dobacila koju uvredu na njen račun, a sada žali jer je vaša veza gotova, moraš znati da se ona pretvara. Realno, tako će biti svaki put.


Često kaže da ta `cura nije bila za tebe`

Naravno, prijatelji uvijek primijete kada smo u vezi s nekim tko totalno nije za nas, ali ako ona često kaže da neka cura nije bila za tebe i još k tome kaže za svaku koja ti se sviđa, to je očiti znak da je zaljubljena u tebe.


Ona već jako dugo nije bila u vezi niti joj se itko sviđao

Vjerojatno je tu i tamo zabrijala s nekim i imala neke simpatije prema nekome, ali ništa konkretno se nikada nije dogodilo? To je zato što je zaljubljena u tebe i svaki put te nekako uspoređuje sa svojim simpatijama, ali to ti i kaže.


Interesira ju apsolutno sve što i tebe

Prije nego ste postali bliski prijatelji ona je slušala Taylor Swift, ali sada joj je odjednom na broju jedan Snoop Dogg, a gle slučajnosti, to je tvoj najdraži reper. Osim toga, njen ukus u filmove se drastično mijenja pa joj je sada Deadpool odličan film jer je i tebi, a prije su iz nje pljuštale kritike na račun tog filma – to je znak zaljubljenosti.Poklanja ti vrlo značajne darove za rođendan

Ona ti ne kupi za rođendan majicu ili kapu nego totalno to sve pretvori u osoban i značajan poklon. Nema ništa loše u osobnijim poklonima, ali neke stvari su očigledne pa ako ti je u skorije vrijeme poklonila dar koji kaže `Volim te` to je znak jer te uistinu i voli

Dečki zaljubljena u tebe bff

Još vijesti