Slika nije pronađena

Istina je daleko od toga, jer dečki također žele vezu, a i kada ju žele, onda to dosta očito i pokazuju. Ovih 20 znakova je i više nego dovoljan pokazatelj da želi da napokon postanete cura i dečko!

via GIPHY


1. Njegovi prijatelji znaju za tebe

Kada te dečko spomene svojim frendovima, onda znaš da je ozbiljno. Dečki nisu kao cure da si međusobno prepričavaju svaki detalj dana, već samo ono najbitnije. Kada te spomene, znači da si i ti postala ta najbitnija!

2. Lajka sve što ti objaviš

Znaš ono kako si frendice i ti lajkate svaku objavu? Dečki nisu takvi i rijetko kada paze do te mjere da si međusobno lajkaju sve, tako da kada vidiš da je počeo tebi lajkati sve, znaš da misli ozbiljno....

3. Iako nije romantičar, ponaša se tako

Znaš da mu romantika nije jača strana, ali ti to ne smeta. Štoviše, nisi nikad niti očekivala od njega da se upusti u romantične vode, ok ti je i bez toga. Ipak, u zadnje vrijeme se počeo posebno truditi? Znači da mu je stvarno stalo do tebe!

4. Zanimat će ga stvari koje zanimaju i tebe

Ako ti je omiljena knjiga Harry Potter, ne mora značiti i da je njemu, ali on će se i dalje potruditi saznati što više o Harry Potteru. Jednostavno želi moći s tobom razgovarati o svemu što te zanima!

5. Neće te forsirati na nešto na što nisi spremna

Kada dečko ne želi ništa ozbiljno s tobom, forsirat ćete na sve, bila ti spremna ili ne. Kada je spremna biti tu na dulje vrijeme, onda mu neće biti problem pričekati dok se ti ne osjećaš ugodno. Također, ne želi ti ni na koji način nauditi!


6. Učinit će vaš prvi poljubac posebnim
Bilo da se radi o specijalnom mjestu ili na poseban dan – on će dati sve od sebe da vaš prvi poljubac bude poseban. Ne jedan od onih slučajnih, pijanih, već jedan od onih kojih ćeš se rado sjećati u svakom trenutku!

7. Gledat ćete filmove koje ti želiš
Dečki ne vole gledati romantične komedije, pa čim je spreman gledati ih s tobom, znaš da mu je stvarno jako stalo do tebe ako je spreman to sve trpjeti za tebe...

8. Držat će te za ruku dok gledate filmove
Bilo da ste u kinu ili na kauču, držat će te za ruku. Nije to nikakav big deal, djeluje kao sitnica, ali ti je i više nego jasno da je to nešto što ne radi sa svakom curom.

9. Potrudit će se čak i kuhati za tebe
Bilo da zna kuhati ili ne, potrudit će se maksimalno da ti barem jednom skuha večeru. Može biti da će samo ubaciti paštu u vodu, ali vjeruj nam, to je velika gesta ljubavi!

10. Dijelit će s tobom i neke ružne uspomene iz djetinjstva
Kada ti dečko otkrije svoju ranjivu stranu, znaš da je to to! Oni se uvijek prave nepobijedivi i neustrašivi, tako da ako ti je otkrio da ima nešto što ga muči i tišti, ti si zaista posebna!

via GIPHY


11. Kada prespavaš kod njega, dat će sve od sebe da se osjećaš kao doma

Možda kod njega nema tvojih ružičastih plahti niti uvećavajućeg ogledala za kojim se šminkaš, ali on će se potruditi da ti bude što udobnije kod njega!

12. Pitat će te da prespavaš kod njega

Dopustit će ti  da otkriješ kako izgleda njegov svijet, njegova soba. Vidjet ćeš kakvi posteri mu vise na zidu i kakva mu je posteljina. Ne dopušta svakome da upozna i tu stranu njega!

13. Upoznat će te s njegovom obitelji

I ti sama znaš da kada upoznaš nekog dečka sa svojom obitelji, da to nije neki random lik, nego osoba do koje ti je stalo i za koju smatraš da će dugo vremena biti u tvojem životu. Isto razmišlja i on!

14. Puno vremena provodite skupa

Kada nalazi dovoljno vremena da se vidite skoro svaki dan, iako ima tisuću obaveza, znaš da mu se jako sviđa provoditi vrijeme u tvojem društvu. Uvijek imate tisuću tema o kojima pričati i nikad vam nije dosadno!

15. Kada priča o budućnosti, spominje i tebe

Uvijek kada spominje planove za budućnost, priča u množini ili te barem spomene. Znaš da je ozbiljno kada dečko radi planove...


16. Priznaje ti koliko mu je stalo do tebe
Ne mora to čak biti niti da ti govori kako te voli. Kada kaže da voli tvoju kosu, tvoje fore... Kada ti otvoreno kaže koliko mu se sviđaš, kada su sve karte otkrivene, znaš da želi da stvari postanu ozbiljne!

17. Često ti dijeli komplimente
Čak i kada nisi najljepša, kaže ti da si najljepša. Pogotovo kada vidi da se ne osjećaš baš najbolje, on je tu da te izvuče iz depresije!

18. Imate hrpu internih fora, koje spominje i kad ste u većem društvu
Znaš ono kada dvoje ljudi očito nabija svoje prijateljstvo svima ostalima u društvu na nos? E pa to i on radi. Malo je kretenski potez, ali moramo priznati da je preslatko!

19. Ima dan rezerviran za tebe
Bez obzira na to koliko morao učiti za školu ili imao frendove s kojima se nije dugo vidio, jedan dan u tjednu mu je rezerviran za druženje s tobom!

20. Dopisujete se svaki dan!
Kad se s nekime čuješ svaki dan, to ti postane takva rutina da i ako se kojim slučajem ne čujete, osjećaš se čudno cijeli dan, nešto ti fali. Fali ti ta osoba. Osoba s kojom možeš pričati o apsolutno svemu!

via GIPHY


Slažeš li se i ti s ovim znakovima?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

DEČKI I DOPKANJE Što piše VS što zapravo misli – dešifriramo vam njihove poruke

Prepoznaješ li se? Ovo su sve faze našeg ljubavnog života u gifovima

Je li ti se to ikad dogodilo? Po ovih 15 znakova ćeš skužiti da ti se sviđa cura

veza ljubav dečko savjet

Još vijesti