Slika nije pronađena

Možda si stručnjakinja za prilaženje zgodnim dečkima, a možda si sramežljiva i ideje tražiš na internetu, chatovima ili među frendicama. Neće se svi dečki složiti oko toga koji su načini bolji ili lošiji jer nisu svi dečki isti, ali s ovih nekoliko savjeta nećeš pogriješiti jer su poprilično univerzalni.

Osim toga, izašli su iz ‘pera’ muških korisnika Reddita. Valjda dečki znaju?


1. Suptilni znakovi ne pale!

OverlyLenientJudge: Prestani koristiti ‘znakove’ da pozoveš dečka van. Ne, nije da ih ne primjećujemo, zapravo ih neki dečki mogu savršeno dobro iščitati, ali hoćeš li koristiti istu metodu kad poželiš neke druge stvari u životu? Ako poželiš kupiti auto, hoćeš li prodavaču u dućanu slati signale ili ćeš ga pogledati ravno u oči i reći: “Želim ovaj auto”? Zato umjesto signala, jednostavno priđi dečku i reci mu: “Hej, sviđaš mi se, hoćemo se naći kasnije?”

2. Upamti i prihvati da je i odbijanje dio škole dejtanja

brutallycandid: Pripremi se za to da ćeš ponekad biti i odbijena, pripremi se za grube, brutalne odbijance. Pripremi se za to da će samo podići svoje obrve, ovlaš te pogledati i zatim se nasmijati sa svojim prijateljima, pripremi se za WTF facu dok mu prilaziš. Ako nisi voljna pomiriti se da se i ovo ponekad događa, odustani odmah. Samo ako se dovodiš u ovakve situacije, pronaći ćeš nekoga kome ćeš se sviđati i tko će se sviđati tebi. Odbijanje je ok, prihvati to! Ne možeš se sviđati baš svakom dečku.

3. Ponašanje kao da te nije briga neće uspjeti!

StacysDadIsPrettyRad: nemoj glumiti nezainteresiranu ‘ledenu kraljicu’ kako bi privukla više komada u isto vrijeme. Otpast ćeš iz igre jer ću ići potražiti nekoga tko je vrijedan mog vremena. Druga je stvar igrati igru ‘teško osvojive’, ali biti nezainteresirana zbilja nije dobra strategija. Neće željeti razgovarati s tobom.

4. Ne žele svi dečki isto – stoga budi što jesi!

a_cliche_reddit_name: Sve doslovno ovisi o dečku kojem želiš prići. Znam dečke koji su zbilja laki i odvest će te kući ako ih lijepo zamoliš. Znam i one koji traže samo seks sa djevojkama. Priđi mu onako kako želiš da drugi prilaze tebi. Uvijek budi što jesi.

5. Nikad se nemoj praviti manje pametnom ili glupom

fcknbrndn: Ako se ponašaš glupljom no što jesi, nećeš nikoga privući. Ako se pretvaraš kao da ništa ne znaš nećeš se nikome svidjeti, a najčešće ćeš proizvesti baš suprotan učinak. Nikad se ne pravi manje pametnom da bi nekoga impresionirala! Ozbiljno. Pametna si i sjajna – pokaži to!

L.B./izvor: Gurl

foto: sxc.hu

prvi ulet savjeti Dečki

Još vijesti