Slika nije pronađena

Dečki općenito imaju više tajni nego cura, samo što oni to vrlo vjerojatno nikada neće priznati. Cure su poznate po tome da većinu stvari odmah kažu, pogotovo ako se radi o nečemu što ih smeta, ali imaju i one svojih tajni koje ipak nikad ne bi podijelile s dečkima. Sve te tajne su zaista zanimljive, a sigurni smo kako bi i dečki bili zainteresirani da znaju o čem se radi.

Cure su napokon odgovorile na brojna pitanja koja su si dečki uvijek postavljali kada su bili u njihovom društvu. Ti odgovori su većinom tajni, ali kako piše Daily Mail, cure su te tajne otkrile na Redditu. Odgovorile koje su podijelile su komentirale i druge cure, tako da se ova objava pretvorila u pravu malu raspravu i ispovjedaonicu gdje cure priznaju razne stvari koje su do sada držale u tajnosti. Neki od njihovih odgovora su zaista zanimljivi, pogotovo oni što se tiču određenih pitanja kojih su se sigurno svi barem jednom pitali, a izdvojili smo neka najzanimljivija.
 
1.Zajednički odlazak na WC


via GIPHY

'To je kao savršeno mjesto za razgovor o svemu', 'Prijateljica vam uvijek drži torbicu', 'WC je privatno mjesto za razgovor u slučaju da ste vidjeli da je netko ubacio nešto u piće vaše prijateljice', 'Iskreno, zato jer u WC-u imamo više vremena za razgovor o stvarima o kojima ne možete razgovarati za stolom u nekom klubu' – bili su samo neki od odgovora na pitanje zašto djevojke idu zajedno na WC.


2.Brijanje

via GIPHY

'Uklanjamo puno više dlačica od samih nogu, bikinija i pazuha. Sve se razlikuje o svakoj curi ponaosob. Zalisci, gornja usna, brada, nos, bradavice, prsa, stopala, prsti na nogama, ruke. Gotovo svugdje imamo dlačice gdje imaju i dečki', 'Svakodnevno brijem dlačice na bradi' – priznale su cure i otkrile da imaju puno više dlačica nego što dečki zapravo misle.

3.Skrivanje slatkiša

via GIPHY

Svaka cura je barem jednom bila u situaciji da je odlučila iz vlastitih razloga sakriti neki slatkiš od bilo koga, pa čak i od dečka, tako da je i ova djevojka priznala kako je neku posebnu čokoladu sakrila unutar kutije od tampona u ormaru kako njezin dečko nikada ne bi pronašao tu istu čokoladu.


4.Davanje komplimenata

via GIPHY

Sigurni smo da su se neki pitali, zašto cure traže toliko pažnje i komplimenata, a ne daju ih u istoj mjeri. Jedna djevojka je u toj raspravi na Redditu odgovorila kratko i jasno: 'Ne dajemo vam toliko komplimenata jer se bojimo da ćete pomisliti da nas zanimate u seksualnom smislu' – objasnila je.


5.Pranje kose

via GIPHY

Ako netko može dovoljno dobro zamaskirati masnu kosu, onda su to definitivno cure koje su isprobale sigurno stotine načina kako prekriti masnoću na kosi i to sve samo zato kako ju ne bi morale oprati. No, i tu se krije ta mala tajna oko pranja kose, a ona je da cure vrlo vjerojatno imaju puno češće masnu kosu nego što to dečki misle: 'Kada nosim frizure na raznorazne načine, koji uključuju svezanu kosu, to znači da je nisam oprala jedno vrijeme' – priznala je jedna cura.

6.I cure vole guzice

via GIPHY

'Cure vole guzice. Cure obožavaju muške guzice i muškarce s lijepom zadnjicom' – sigurni smo da ste malo i šokirani, ali da, nisu jedino muški ti koji obraćaju pažnju na ove određene dijelove tijela, već i cure rade isto! Samo što to one rade na neki drugačiji i ne toliko uočljiv način u odnosu na dečke.

7.Odbijanje

via GIPHY

Kada je cura poprilično odbojna i jasno ti daje do znanja kako ne želi da se vaš odnos nastavi u tom smjeru, ona vrlo vjerojatno i nije zainteresirana za tebe. No, neke cure su otkrile i što stoji iza te odbojnosti: 'Tvoj izgled gotovo nikada nije problem kada ne želimo nastaviti odnos dalje s tobom' – rekle su. Hmmm, u tom slučaju, trebali bi više vremena posvetiti ponašanju, negoli izgledu!

Pogledajte još:

Nesigurnosti koje muče cure kada su u vezi – oko ovih 9 stvari se najviše nas zabrinjava

Psihološki test kojim cure provjeravaju koliko su im dečki vjerni – isprobaj i ti na svom dečku

Jedna riječ koja će samo pogoršati svađu – nju nikada ne bi trebali govoriti kada je rasprava zahuktana

cure tajne odgovori situacije

Još vijesti