Dečki općenito imaju više tajni nego cura, samo što oni to vrlo vjerojatno nikada neće priznati. Cure su poznate po tome da većinu stvari odmah kažu, pogotovo ako se radi o nečemu što ih smeta, ali imaju i one svojih tajni koje ipak nikad ne bi podijelile s dečkima. Sve te tajne su zaista zanimljive, a sigurni smo kako bi i dečki bili zainteresirani da znaju o čem se radi.

Cure su napokon odgovorile na brojna pitanja koja su si dečki uvijek postavljali kada su bili u njihovom društvu. Ti odgovori su većinom tajni, ali kako piše Daily Mail, cure su te tajne otkrile na Redditu. Odgovorile koje su podijelile su komentirale i druge cure, tako da se ova objava pretvorila u pravu malu raspravu i ispovjedaonicu gdje cure priznaju razne stvari koje su do sada držale u tajnosti. Neki od njihovih odgovora su zaista zanimljivi, pogotovo oni što se tiču određenih pitanja kojih su se sigurno svi barem jednom pitali, a izdvojili smo neka najzanimljivija.
 
1.Zajednički odlazak na WC


via GIPHY

'To je kao savršeno mjesto za razgovor o svemu', 'Prijateljica vam uvijek drži torbicu', 'WC je privatno mjesto za razgovor u slučaju da ste vidjeli da je netko ubacio nešto u piće vaše prijateljice', 'Iskreno, zato jer u WC-u imamo više vremena za razgovor o stvarima o kojima ne možete razgovarati za stolom u nekom klubu' – bili su samo neki od odgovora na pitanje zašto djevojke idu zajedno na WC.


2.Brijanje

via GIPHY

'Uklanjamo puno više dlačica od samih nogu, bikinija i pazuha. Sve se razlikuje o svakoj curi ponaosob. Zalisci, gornja usna, brada, nos, bradavice, prsa, stopala, prsti na nogama, ruke. Gotovo svugdje imamo dlačice gdje imaju i dečki', 'Svakodnevno brijem dlačice na bradi' – priznale su cure i otkrile da imaju puno više dlačica nego što dečki zapravo misle.

3.Skrivanje slatkiša

via GIPHY

Svaka cura je barem jednom bila u situaciji da je odlučila iz vlastitih razloga sakriti neki slatkiš od bilo koga, pa čak i od dečka, tako da je i ova djevojka priznala kako je neku posebnu čokoladu sakrila unutar kutije od tampona u ormaru kako njezin dečko nikada ne bi pronašao tu istu čokoladu.


4.Davanje komplimenata

via GIPHY

Sigurni smo da su se neki pitali, zašto cure traže toliko pažnje i komplimenata, a ne daju ih u istoj mjeri. Jedna djevojka je u toj raspravi na Redditu odgovorila kratko i jasno: 'Ne dajemo vam toliko komplimenata jer se bojimo da ćete pomisliti da nas zanimate u seksualnom smislu' – objasnila je.


5.Pranje kose

via GIPHY

Ako netko može dovoljno dobro zamaskirati masnu kosu, onda su to definitivno cure koje su isprobale sigurno stotine načina kako prekriti masnoću na kosi i to sve samo zato kako ju ne bi morale oprati. No, i tu se krije ta mala tajna oko pranja kose, a ona je da cure vrlo vjerojatno imaju puno češće masnu kosu nego što to dečki misle: 'Kada nosim frizure na raznorazne načine, koji uključuju svezanu kosu, to znači da je nisam oprala jedno vrijeme' – priznala je jedna cura.

6.I cure vole guzice

via GIPHY

'Cure vole guzice. Cure obožavaju muške guzice i muškarce s lijepom zadnjicom' – sigurni smo da ste malo i šokirani, ali da, nisu jedino muški ti koji obraćaju pažnju na ove određene dijelove tijela, već i cure rade isto! Samo što to one rade na neki drugačiji i ne toliko uočljiv način u odnosu na dečke.

7.Odbijanje

via GIPHY

Kada je cura poprilično odbojna i jasno ti daje do znanja kako ne želi da se vaš odnos nastavi u tom smjeru, ona vrlo vjerojatno i nije zainteresirana za tebe. No, neke cure su otkrile i što stoji iza te odbojnosti: 'Tvoj izgled gotovo nikada nije problem kada ne želimo nastaviti odnos dalje s tobom' – rekle su. Hmmm, u tom slučaju, trebali bi više vremena posvetiti ponašanju, negoli izgledu!

Pogledajte još:

Nesigurnosti koje muče cure kada su u vezi – oko ovih 9 stvari se najviše nas zabrinjava

Psihološki test kojim cure provjeravaju koliko su im dečki vjerni – isprobaj i ti na svom dečku

Jedna riječ koja će samo pogoršati svađu – nju nikada ne bi trebali govoriti kada je rasprava zahuktana

cure tajne odgovori situacije