Slika nije pronađena

I nećemo nikada reći da ih radimo osim možda najboljoj prijateljici koja zna apsolutno sve. No, to je zajedničko većini cura i zapravo nas uopće ne bi trebalo biti sram. Ne radi se o nekim skandaloznim radnjama, ali rijetko kada ćemo reći da to radimo zato što bi nas drugi čudno gledali pa čak i smatrali frikovima.

Ako i ti redovito nosiš isti grudnjak nekoliko tjedana bez pranja – nisi jedina jer to je samo jedna od stvari koje radimo, a sramimo se priznati, a ovdje se nalaze ostale:

`Stalkamo` bivšeg i simpatiju istovremeno

Istina je, mi `stalkamo` našeg bivšeg, a za to može postojati više razloga. Nekada bivšeg pratimo na društvenim mrežama kako bi se uvjerili da nas više neće zvati u 5 ujutro kada se napije i da je našao curu, a nekada jer patimo za njima. No, mi `stalkamo` i simpatiju jer ipak čije lice će nam više uljepšati dan nego simpino?

Stišamo jačinu zvuka kada slušamo na slušalice kako bi uhvatile zanimljiv razgovor

Ovo se pogotovo odnosi na neku sočnu priču koju čujemo usput na školskom hodniku ili u tramvaju na putu kući. Bez obzira na to pričaju li neke osobe koje poznajemo o nekom koga znamo ili razgovaraju totalno nepoznate osobe, mi volimo nekada `baciti uho` i čuti o čemu pričaju. Znatiželjne smo i gotovo!

Nosimo istu odjeću dva dana za redom ako se nećemo družiti s istim ljudima

Ako smo se danas družile s BFF, a sutra idemo na ručak s rođacima, ponovno ćemo obući istu odjeću ako nam tako dobro stoji. Zašto ne iskoristiti dobru haljinu nekoliko puta za redom ako nije poprimila neugodan miris?

Pola sata tražimo dobru pozu za selfie

Vjerojatno negdje postoji djevojka koja izvadi mobitel, samo se ufotka i to je to – tu je savršeni selfie, ali ne i većina djevojaka! Većini nas treba neko vrijeme dok ne nađemo pravo svjetlo, kut i pozu za selfije pa tek ih onda okinemo nekoliko, a nakon sati premišljanja objavimo jedan. Da, tako to ide!

Rijetko kada peremo grudnjake

A ovo `rijetko kada` neke cure čak pretvore u `nikada` jer ponekad mislimo da se oni nikada ne zaprljaju. Osobito se ovo odnosi na zimu kada se i manje znojimo pa zaboravimo da bi grudnjake trebalo redovito prati, barem nakon tri nošenja. Baš zato često se dogodi da nosimo samo one koji su nam najdraži.

Kada nas iznenadi menga iskoristimo wc papir

Znamo biti i neodgovorne pa ne vodimo previše računa o tome kada će nam doći `oni dani u mjesecu`. Zato smo nepripremljene pa u `tajnom pretincu` nemamo ni uložaka niti tampona pa se moramo snaći. Naše snalaženje nije baš najbolje pa radimo s onim čim imamo, a to je najčešće s wc papirom. Nekada malo iskrvarimo i na gaćice i to nam je skroz u redu.

`Njušimo` same sebe

Dogodi se da nam dođe želja da osjetimo uistinu prirodni miris samih sebe pa se `njušimo`. Kada to radimo uglavnom jako udišemo vlastiti miris i u tome osjećamo neku vrstu zadovoljstva. Čudno, ali istinito.

Poruku simpatiji uređujemo nekoliko sati

Rijetko koja cura je odmah simpatiji bez razmišljanja poslala poruku jer za to treba cijela studija. Prvo treba dobro promisliti što napisati i kako odgovoriti, a da se postigne balans između `smiješnog` i `zavodljivog`. Istovremeno želimo biti Einstein, Shakespeare i femme fatale, a uglavnom na kraju sastavimo nešto skroz obično što u ostalom i prolazi.

Gledamo se u ogledalo dok plačemo

Naravno da se ne gledamo svaki put kada plačemo, ali barem jednom smo se gledale. To radimo kako bi vidjele kako izgledamo dok plačemo pa pokušavamo postići `plakalački stil` jer želimo izgledati dobro i dok plačemo. Malo blesavo, znamo – ali to radimo.

Poričemo da radimo išta od navedenog

Nećemo priznati da radimo bilo što s ove liste jer znamo da bismo ispale frikovi u tuđim očima i da bi nas drugi potajno osuđivali.

Pročitaj još...

Šššš - to svi radimo pod tušem, ali nećemo priznati

Foto: Shutterstock

cure tajne ponašanje navike

Još vijesti