Slika nije pronađena

Družite se već neko vrijeme, idete na cuge, šetate se, ljubite se, ali on još uvijek nije izgovorio pitanje: želiš li biti moja djevojka? To je očit znak da se još ništa ozbiljno među vama nije dogodilo i to zato što jedna strana ne želi.

Jasno je da se radi o njemu pa krenemo razbijati glavu o tome zašto on ne želi imati ipak nešto više s nama? Što s nama nije u redu? Jesmo li prenapadne ili pretihe? Jesmo li dovoljno zabavne i uzbudljive?

Zapravo, ne bi trebale time razbijati glavu jer je vrlo lako moguće da je zapravo problem u njemu, a ovo je brutalna istina zašto on ne želi nešto više s tobom:

Preozbiljna si za njega

Postoje djevojke koje su napredne za svoje godine i puno zrelije, a ako se ubrajaš u tu skupinu budi sigurna da ćeš teško naći dečka iz svoje generacije. Moguće je da si preozbiljna za njega i da ne padaš lako na fore dečki u pubertetu i da te ne zanimaju iste stvari kao i njega. Primjerice, tebi nije dovoljno kada te on pita `što ima?` nego želiš da ga uistinu zanima što ima pa da te pita `kako si provela dan?`˙. Ako ti želiš zreliju vezu, a on je skroz nezreo – oprosti se s njim jer on ionako neće biti s tobom.

Previše tražiš

Nitko ne kaže da ti stvarno previše tražiš, ali to je možda previše za njega. Ako si jasno izrazila svoj stav o njegovom dopisivanju s Lanom, Marijom i Sarom i rekla mu da ti to smeta, a on je nastavio, tvoj zahtjev je bio previše za njega. Nisi tražila ništa što nije normalno, ali to je nešto što on očito ne može ispuniti. No, ne mora se odnositi samo na to. Možda se oglušio i na tvoju želju o tome da provodi više vremena s tobom nego na nogometu što znači da mu je i to previše.


Ne želiš beznačajnu briju, a on je baš za to

Iako ti se on sviđa i na početku si pristala na običnu briju, ne želiš da se vaš odnos više nastavlja u tom smjeru. Sada želiš vezu i da se vaš odnos produbi, a on želi samo obično nalaženje popraćeno ljubljenjem, pipkanjem ili seksom. Očito nemate isti pogled i želje u vezi vašeg odnosa pa zato i ne želi nešto više.


Ti razmišljaš o budućnosti, a on živi iz dana u dan

On razmišlja o tome hoće li imati večeras slobodan stan da možeš doći, a ti razmišljaš o tome kako će vaš odnos izgledati pola godine od sada? Žao nam je, ali očito je zašto ne želi imati ništa više s tobom. Ti si osoba koja razmišlja o budućnosti općenito – koliko trebaš učiti za ispit za mjesec dana, gdje ćeš na zimovanje sljedeće godine, što kupiti prijateljici za idući rođendan i tako dalje. Naravno da slično razmišljanje imaš i o odnosu s njim, ali on ako živi iz dana u dan nikada neće imati takvo razmišljanje i neće biti s tobom.Ti mu nisi prioritet

Moguće je da on ima vlastitih problema, bilo u školi ili kod kuće pa tebe uopće ne smatra prioritetom u životu. Tada su mu na prvom mjestu problemi i smišljanje kako će ih riješiti, a ti si mu `tek tako` tu kada mu zatrebaš. Ako odmah na vaš odnos i na tebe ne gleda kao na nešto prioritetno tada ni ne misli imati ništa više s tobom.


Zaslužuješ pravog dečka, a petljaš se s `dječakom`

Tebi vjerojatno treba dečko koji već sada ima odluke muškarca, a ne nezreli `dječak` koji se i dalje ponaša kao klinac. Ako si zrelija za svoje godine, tada ti pogotovo treba emocionalni oslonac u životu što bi trebao uz obitelj i prijatelje, biti on. Postoji razlog zašto je tvoje razmišljanje zrelije – ili te na to prisilio težak život, a možda i društvo pa zato trebaš pravog momka, a ne dječaka koji je željniji pažnje od mnogih djevojaka.

veza ne želi nešto više dečko

Još vijesti