Slika nije pronađena

Svaka cura je barem jednom u životu upoznala dečka koji je niži od nje i jedan od razloga zašto nije htjela ništa s njim jest upravo nesretna visina. Ponekad same imamo predrasude, a ponekad nas je strah što će drugi reći.

Ako si baš sad u situaciji da ti jedan sladak (niži) dečko šalje poruke, ostavi predrasude sa strane i daj mu priliku. Evo zašto:

1. Imaju samopouzdanje

Ako je siguran u sebe to znači da uz sebe imaš dečka koji je pun samopouzdanja, a to može biti dobro i za tebe. On se neće osjećati ugroženo i može ti biti samo podrška.


2. Voliš štikle? Samo naprijed!

Ako je dečko tek nekoliko cm viši od tebe, kad obučeš štikle osjećaš se glupavo jer si viša od njega. No, ako si i u tenkama viša od njega, dodatnih nekoliko centimetara neće biti velika razlika. A i uz njega se uvijek možeš osjećati kao diva.


3. Dobit ćeš širu sliku

Ako samo uzmeš u obzir vezu s nižim frajerom zamisli samo koliko je to više dečki na izbor! Do sada nisi željela niti pogledati nekoga tko je niži od tebe, a sada se otvara jedan cijeli novi svijet.

 

4. Može ti pomoći

Ako i sama imaš neke komplekse on ti može pomoći kako da ih se riješiš. On je zasigurno puno radio na sebi, pa ima iskustva u tome kako se riješiti nesigurnosti.


5. Bolji su u kućanskim poslovima

Ovo ne treba objašnjavati.6. Zabavni su

Visoki frajeri često su navikli da su zvijezde zabave gdje god se pojave samo zato što su visoki. No, oni niži morali su razviti neke druge načine kako biti u centru pažnje. Možda tvoj komad ima najbolje viceve i šale pa ti s njim nikada neće biti dosadno.

 

7. Nikad ti se neće rugati

Visoki dečki ponekad znaju imati glupe fore kao 'Gle odmaram ruke na tvojoj glavi', dok ti tvoj niži dečko tako što nikad neće reći. Jer zna koliko su glupe šale o visini.


8. Interne fore

Ipak, postoji razlika između ruganja i zezanja. Možete razviti interne fore koje ćete kužiti samo vi, a koje će vam pomoći da se riješite kompleksa. Ti njega možeš zezati da ćeš mu jesti hranu s glave, a on tebe može pitati kakvo je vrijeme gore. Bitno je samo poštovanje i ljubav.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Na koga te podsjeća: evo kako izgleda savršeni dečko!

Dečki počujte: ovo je ono što cure vole na vama

Dragi momci zapamtite ovo: što dečki moraju znati o curama

visina niži dečko

Još vijesti