Slika nije pronađena

Nije važno je li među vama tek zaiskrilo ili ste već duže vrijeme skupa, neke stvari biste ipak trebali prešutjeti pred 'osjetljivim ušima' muškog roda.

Zapravo se na kraju sve svodi na to da nije lijepo da govoriš stvari koje sama ne bi htjela čuti. Iako često mislimo da smo posve različiti, među nama ima više sličnosti nego što mislimo. Ipak, činjenica jest da su djevojke osjetljivije i ponekad sklone kompliciranju, a dečki prilično jednostavno gledaju na stvari i život zbog čega dolazi do problema u komunikaciju.

Ove izjave su dečki izdvojili kao one koje ih izluđuju – možda ih je bolje izbjegavati!

#Ne bih ti ovo trebala reći jer je tajna, ali...

Djevojke često znaju svojim partnerima prenositi informacije koje im je netko rekao u povjerenju. Čak i ako si sigurna će on to zadržati za sebe, jednostavno nije lijepo odavati tuđe tajne. Sigurno postoji razlog zašto je tvoja frendica to rekla samo tebi, a ne i tvom dečku, a s druge strane ovako mu pokazuješ da i njegova tajna može biti 'proslijeđena'.

#Da me voliš, znao bi

Dečki nemaju posebne moći čitanja misli i zato nemoj očekivati da će on znati koji je razlog tvoje iznenadne ljutnje. To ne znači da te ne voli ili da mu nije stalo, nego je možda u tom trenutku preokupiran drugim stvarima pa ne primjećuje da te nešto muči. Razgovaraj s njim i jasno mu daj do znanja u čemu je problem – dečki bolje funkcioniraju na taj način.


#Ti nisi muškarac, ti si dječak

Svi oni se žele osjećati kao muškarci i ovakva rečenica udara na njihov ego. Ako te muči njegov postupak ili neka izjava, objasni mu da se loše osjećaš zbog toga, ali nemoj mu 'spuštati' na ovaj način. U konačnici, ako je ovo istina, nema potrebe da mu to nabadaš na nos – samo se okreni i reci zbogom.

#To je glupa ideja, nikada neće upaliti

Jednako kao što želiš da on bude tvoja podrška, moraš i ti biti njegova. Tko kaže da i ti ponekad nemaš čudne ideje? Dečki se rijetko povjeravaju pa ako ti otvori srce i otkrije svoje ideje i planove, nemoj ga popljuvati i obeshrabriti.

#Jesi li ti glup?

Ovako nešto nije lijepo reći, a posebno u trenutku kada je okružen frendovima. Ponižavanje i vrijeđanje nikada nije pravi izbor, a ako se uzme u obzir da se dečki prilično okrutno zezaju međusobno, mogao bi biti 'na tapeti' do kraja života. Osim toga vrlo je izgledno da ćeš dobiti nadimak 'vještica'.

#Ali moj bivši dečko je...

Koga briga? Bivši je s razlogom – on je dio prošlosti i tamo treba ostati. Kako bi se ti osjećala da te neprestano uspoređuje sa svojim bivšim djevojkama? Nitko to ne voli i zato izbjegavaj ovu rečenicu.


#Imali bismo tako lijepu djecu

Lijepo je maštati, ali neke stvari je bolje ne izgovoriti – pogotovo ako ste tek na trećem dejtu. Trebate uživati u tom trenutku, a ne razmišljati o onome što bi se moglo dogoditi za 10 godina. Dečki su često manje zreli od svojih vršnjakinja pa ih ovakve izjave mogu izludjeti.

Foto: Instagram
I.N.

Dečki stvari

Još vijesti