loren Gray

Sve slavne osobe imaju neke outfite koje bi najradije zaboravile da su ih ikada nosile na crvenom tepihu. Loren je otkrila koji je njen outfit jedan kojeg ju je posebno sram i kojem bi najradije dala ocjenu 0.

Sigurno i ti imaš neku odjevnu kombinaciju koju si nosila na neku svečanost, a koju kada danas vidiš, padne ti mrak na oči. Ne možeš vjerovati da si to stvarno odjenula i mislila da izgledaš dobro. Isto se događa i slavnim osobama. Kod njih je samo još gore jer fotke outfita postoje na internetu i zauvijek ih proganjaju. Slavna TikTokerica Loren Gray podijelila je svoj outfit za koji misli da je najveći fejl koji je ikada nosila na crveni tepih. Radi se o haljini – košulji, prozirnoj jaknici i sve još dodatno začinjeno s crvenih štiklama.


@lorengray

this is why u shouldn’t put a 13 year old on a red carpet

original sound - 🌟Kombinacija je stvarno totalni kaos i razumijemo zašto misli da je to najgore što je odjenula za crveni tepih, ali u njenu obranu, tada je bila vrlo mlada. Postala je popularna dok je još bila 13-godišnjakinja, a ovo je jedan od outfita iz tog perioda. Naravno da se tada nije odijevala kao danas, a i moda je bila nešto drugačija.

Loren je do danas razvila svoj stil i sada ju se najčešće može vidjeti u atraktivnim izdanjima poput ovog gore. Uvijek uspije izgledati odlično!

Pogledajte još:

Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk


TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

Top 10 najlajkanijih videa na TikToku! Prvi ima gotovo 50 milijuna lajkova, a evo tko je njegova vlasnica

crveni tepih loren gray odjevna kombinacija najgori outfit

Još vijesti