Slika nije pronađena

Izgleda da postaje sve popularnije dolaziti na crveni tepih zamaskiran do neprepoznatljivosti. Nakon što je Kim Kardashian na Met Gali nosila haljinu koja ju je pokrila od glave do pete, sada se s maskom pojavila još jedna slavna osoba – i dok nije skinula masku, teško je reći o kome se radi.

Uskoro će celebovi prolaziti crvenim tepihom i morat ćemo pogađati o kome se radi. Jedna je pjevačica sve iznenadila kada se pojavila sinoć na crvenom tepihu American Music Awardsa, piše Elite Daily. Sve su oči bile na njoj, s razlogom. A znaš li o kojem se celebu radi? Cardi B!

Ona je ujedno bila i voditeljica ovogodišnje dodjele nagrada AMA i promijenila je nekoliko outfita, ali ovaj prvi je definitivno najupečatljiviji. Zlatna maska na licu i crni veo pomogli su da se preruši i sve zaintrigira. U moru outfita koje je nosila, neki su bili malo više 'normalni'…

Embed from Getty Images

…a neki drugi malo luđi i over the top.

Embed from Getty Images

Ali to je Cardi B, od nje ne bismo niti očekivali išta manje. Doslovno je bila u drugom outfitu svaki put kada se pojavila na pozornici, a pojavljivala se puno puta. Nama bude naporno u shoppingu isprobati 3 para traperica, a ona je u jednoj noći promijenila više od nekoliko cijelih outfita. Fanovi su oduševljeni i prozvali su ju modnom ikonom nakon ovoga.

Definitivno je svojim odjevnim kombinacijama zasjenila sve druge poznate osobe!

Pogledajte još:

Šiške nisu najomiljenija frizura, a može li ih profurati zgodna Gigi Hadid? Evo kako njoj stoje!

Mnogi osuđuju Kendall zbog outfita kojeg je nosila na vjenčanju: 'Izgleda kao da želi užasno puno pažnje'

Kim Kardashian nosi čudnovate čizme – hoće li to postati novi modni trend za zimu?

outfit ama 2021 American Music Awards Cardi B

Još vijesti