Slika nije pronađena

Nakon što smo pisali o stilu djevojaka iz Slatkih malih lažljivica (usput, jedva čekamo da krenu nove epizode, a ti?), donosimo i stil cura iz nove najdraže serije - Glee! U njoj ćeš pronaći sve likove koji se uvijek pojavljuju  u američkim srednjim školama - cheerleadersice, geekete (ili štreberice po naši), metalke, reperice... a u skladu s tim i pripadajuće modne stilove. Pogledaj što nose glavni ženski likovi: Rachel, Quinn, Mercedes i Tina. Sigurno ćeš se pronaći barem u jednome od njihovih stilova, a pokazat ćemo ti i gdje u tome slučaju možeš u našim trgovinama pronaći slične komade.

RACHEL

Rachel Berry (glumi ju Lea Michele) je prava štreberica, ultraambiciozna perfekcionistkinja koja voli i takav modni stil - dakle, sve mora biti klasično, ne preseksi i uredno.


Posebno voli kardigane i prsluke sa uzorkom romba, a kombinira ih sa običnim bijelim košuljama (ovaj naš iz Miss Selfridge, oko 240 kuna  bi je posebno oduševio jer ima i mašnicu - također još jednu od stvari koje obožava). Voli i suknjice klasičnog kroja (Topshop , oko 170 kuna).


QUINN

Quinn Fabray (Dianna Agron) je isprva kraljica škole, popularna cheerleaderica, pa tako nosi i njihovu  klasičnu uniformu. Ovog su proljeća baš sportske jakne in, posebice one u stilu igrača bejzbola, pa i ti nabavi jednu (na primjer u H&M po 199kuna).


U drugom dijelu prve sezone pak Quinn izbace iz cheerlederica zbog trudnoće, te se i njen stil odjevanja prilagodi novoj poziciji -nosi široko krojene ležerne haljine (kao ova naša iz Topshopa) i jednostavne kardigane (Miss Selfridge, oko 100 kuna).


MERCEDES

Mercedes Jones (Amber Riley) kao da svojim stilom želi poručiti svim malo punašnijim curama da se ne srame svojih oblina, već da ih hrabro istaknu u odjeći punoj veselih i jarkih boja.


Tako često nosi jeans u boji (Topshop, oko 250 kuna), a obožava i tenisice kričavih nijansi (New Yorker), jer se pomalo fura na reperski stil. Voli i t-shirte sa zabavnim printevima (Miss Selfridge, oko 170kuna), a bira one malo šireg kroja .


TINA

Tina (Jenna Ushkowitz) je prava outsiderica i fura se na punk stil. Zato bira samo crne komade, koji ističu njezinu buntovnost.


Obožava Marte, kratke crne suknjice (Miss Selfridge, oko 200 kuna), lance i ostale punky modne dodatke (naša narukvica iz Accessorize, oko 40 kuna bi ju sigurno oduševila).


Jasna Rausavljević

glee moda moj stil