Slika nije pronađena

Proljeće je pravo vrijeme da ubaciš malo šarenila u svoje dnevne odjevne kombinacije. Ako inače nisi fan boja, možeš to napraviti na vrlo suptilne načine. Donosimo ti nekoliko prijedloga koje možeš bez problema prilagoditi svom stilu.

Nema ništa loše u crnim ili tamnim odjevnim kombinacijama od glave do pete, dapače, kada ti se ne da previše kombinirati ili nemaš vremena, ovo je najjednostavnije riješenje. Pa ipak, proljeće je tu, vrijeme je da se vedrina i šarenilo uvuče i u tvoj život. Svoje odjevne kombinacije možeš malo razvedriti bez da napraviš drastične promjene. Neće se svi osjećati ugodno i udobno u ružičastoj majici ili žutim hlačama, ali ovo su načini na koje možeš postati šarenija na malo suptilinij način.

Način broj 1: Torbica
Ako nisi spremna odmah uskočiti u šarenu odjeću, kreni s torbicom ili ruksakom u boji. Ovo će izgledati super uz većinu kombinacija ako je odjeća koju najčešće nosiš u crnim, bijelim i sivim nijansama. Boje kao što su jarko ružičasta ili kraljevsko plava su trenutno u trendu, a ovo je super način za isfurati ih ovog proljeća.

Način broj 2: Nosi šarenilo na noktima

Za one kojima su boje posebno strašna stvar, lak za nokte u boji je pravi izbor. S obzirom da ga možeš skinuti bez problema kada god poželiš, nije velika novčana investicija i nije upadljiv, dobar je prvi korak. Umjesto crnog ili bež laka, sljedeći put kad ćeš lakirati nokte ili ići u salon na geliranje, pokušaj s nekom jarkom bojom. Čak ako ti je previše sve nokte odjednom staviti u neku takvu boju, možeš na svakoj ruci po jedan za početak.

Način broj 3: Haljina u boji

Ovo je već napredni korak, namjenjen za one kojima boje nisu toliki problem. Nekada ne kupujemo odjeću u boji kako bi si smanjili stres oko kreiranja outfita i kombiniranja različitih boja, ali kada je haljina u pitanju, nema tog problema. Zato možeš svoj ormar osvježiti dodavanjem koje slatke haljine za proljeće. Jednobojne, s uzorcima, cvjetićima...što god ti zapne za oko, isprobaj.

Način broj 4: Jakna u boji

Još jedan način za ubaciti boje u svoje odjevne kombinacije, a da ne riskiriš previše je tako da nosiš jaknu u boji. Jakne u pastelnim nijansama izgledaju super, a i ovog se proljeća nose kožne jakne u bojama, savršena prilika da bez problema pronađeš jednu u dućanima. Izgleda super uz traperice i običnu majicu, a tvoje jednostavne kombinacije u tren oka će učiniti više proljetnima.

Način broj 5: Sunčane naočale u boji

Sunce je postalo glavni dodatak dana, a to znači da je vrijeme da izvučeš sunčane naočale. Ovo je još jedna modni dodatak s kojim je jednostavno unijeti šarenila u outfite, a bez da se osjećaš kao da si ludo šarena. Crvene naočale izgledaju skroz kul, a možeš potražiti i neke koje imaju svjetloružičasta stakla.


Način broj 6: Od glave do pete u nekoj boji

Ako ti je sve prije bilo premalo i želiš se baciti na glavu u boje, nema boljeg načina od ovoga. Umjesto da budeš crna od glave do pete, budi jedan dan primjerice narančasta od glave do pete. Majica, hlače, cipele/tenisice...sve u jednoj boji – koja nije crna ili bijela, je izazov, ali zašto ne pokušati jedan dan isprobati nešto ovako malo drugačije. Eksperimentiraj! Što se loše može dogoditi?

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Look Studio

M.T.

Pogledajte još:

Rajfovi su se vratili – donosimo ti 7 slatkih načina kako isfurati ovaj modni dodatak

Kako se našminkati ako nosiš naočale? Donosimo ti 6 makeup savjeta koji će ti pomoći

Kako nositi olovku za oči ili tuš u boji, a da ne izgleda prenapadno? Imamo 7 ideja koje možeš isprobati

boje lookovi sarenilo odjevne kombinacije