Slika nije pronađena

Nedavno smo napravili nagradnu igru u kojoj ste dobili zadatak da nam pokažete svoj najbolji šoping. To ste super odradile pa smo pomislili: zašto se ne bi još igrali?

Ovaj tjedan samo odabrali temu: NAJDRAŽE TENISICE

Sve što trebaš napraviti jest na našu stranicu uploadati fotku svojih najdražih tenisica. Mogu biti nove ili stare, skupe ili jeftine, zimske ili proljetne, šarene ili jednobojne – nije važno! Kako bismo znali da stvarno pripadaju tebi, a ne da je riječ o fotki s interneta, moraš pored tenisica staviti papir s natpisom 'teen385' (kako je to izgledalo u prošloj nagradnoj igri možeš provjeriti na ovom linku).

Nakon što prikupimo vaše fotke, glasanje može početi.  Svatko tko je registriran na Teen385, moći će dati ocjenu i na taj način odabrati pobjednika kojeg ćemo nagraditi super kozmetičkim paketom!

Fotke vaših najdražih tenisica skupljamo do petka u ponoć, a tada počinje glasanje koje traje do utorka u ponoć. Sretno!

Fotografije na kojima neće jasno biti istaknut natpis 'Teen385' ili na kojima se neće dobro vidjeti tenisice bit će diskvalificirane. Pobjednica iz zadnjeg natječaja ne može sudjelovati u nagradnim igrama portala Teen385 sljedećih 6 mjeseci.

Napomena: Za sudjelovanje i slanje svoje fotke morate biti registrirani i logirani na portal.

Foto: Shooster
I.N.

nagradna igra najdraže tenisice

Još vijesti