Slika nije pronađena

Mobitel je odavno prestao biti samo nešto čim se služimo kada trebamo nekoga zvati i javiti mu se. Osim što mobitel koristimo kako bismo bili na društvenim mrežama, za fotografiranje, istina je da se mobitel pretvorio u svojevrstan modni dodatak.

Daleko od toga da ćemo ostatak outfita ravnati po tome kako nam mobitel izgleda, ali moramo priznati da nam je predobro kada nam mobitel actually paše na ostatak outfita. Sva sreća pa su sada došla sniženja te si možemo obnoviti i kolekciju maskica za mobitel!

Maskica koja je posljednjih mjeseci bila hit na društvenim mrežama, može se nabaviti i u našim dućanima! Simpatičan zeko na poleđini je napravljen od mekanog materijala, tako da ga možeš koristiti i kao antistres sredstvo!(Tally Weijl - 4,99 €)

Ako ipak želiš nešto malo jednostavnije, pronašli smo par takvih maskica. Najjednostavnija je ova obična bijela, koja ima gotovo neprimjetan natpis u zlatnome: 'l'éternité', što bi značilo vječnost!(H&M – 6,99 €)

Još jedna dosta obična i česta maskica jest ona koja izgleda kao da je od mramora. Mi smo naišli na ovu ružičastu verziju koja je posebno girly i savršeni dodatak za svaku srijedu!(Pull&Bear – 49,90 kn)

Neke cure više od silikonskih maskica vole one koje su praktički torbica za mobitel. Osim što izgleda totalno fensi, imaš i mjesta za neke kartice, pa nećeš više nikada izgubiti pokaz!(H&M – 9,99 €)

Ne moraju maskice biti ozbiljne, daleko od toga. Ako želiš, možeš nositi i jagode na poleđini svojeg mobitela!(Pull&Bear – 49,90 kn)

Flamingosi su totalno in ove godine, pa zašto i ti  ne bi jednoga uvijek imala sa sobom? Osim toga, jeans uvijek paše na sve, a i realno, kada nisi uopće u trapericama?(Pull&Bear – 49,90 kn)

Traperice ne nosimo kada idemo navečer van, već se obružamo šljokicama. Posluži se tim šljokicama i da uljepšaš svoj mobitel!(Bershka – 49,90 kn)

Moda nikada nije bila pretjerano praktična, ali maskica za mobitel bi trebala biti. Ipak, mislimo da ćemo napraviti iznimku za ovu maskicu koja nas je totalno osvojila!
(Bershka – 39,90 kn)

Na sličnu foru smo našli i ovu maskicu koja je pak puna malenih pom poma, koji su repići zečića! Pre-slat-ko!(Tally Weijl – 4,99 €)

Sad kad si našla jednu maskicu za sebe, moraš i još jednu za svoju BFF. Ili možda ne moraš? Ovaj paket odmah ti donosi dvije maskice, a sigurne smo da će oduševiti tvoju BFF jednako koliko je i nas!(Bershka – 49,90 kn)
Foto: Bershka/Tally Weijl/H&M/Pull&Bear

A.Š.

Pročitaj još:

Wau! Pronađi savršene naušnice za svaki look

Sezonska sniženja: obnovi garderobu već od 49,90 kn!

Kockaste, okruglaste, šarene - zašto volimo torbice?

modni dodatak mobitel maskica

Još vijesti