Slika nije pronađena

Kožni komadi u prošlosti su bili odraz bunta, dok su danas pretvoreni u modni trend za svakodnevne i večernje kombinacije. Nose se uz traper, saten i pamuk, dolaze u profinjenim kraćim ili duljim varijantama, i apsolutni su must-have koji ćeš, ako svoju kožnu jaknu budeš dobro održavala, biti u mogućnosti nositi godinama.

Za slobodno vrijeme

Odabrali smo prekrasan kožni prsluk zanimljivo krojenog ovratnika, idealan za prijelazno vrijeme kakvom trenutno svjedočimo. Ispod njega obuci jednostavnu jednobojnu dolčevitu i trenutno vrlo popularne široke hlače. Kombinaciju ublaži pletenom kapicom te dodaj malo boje u vidu detalja na torbi ili veselijeg nakita.

Za školu

Kožna jakna visokog ovratnika odlično pristaje uz traperice – odabrali smo sivu ispranu skinny varijantu koja će, uz tvoju jaknu, naglasak staviti i na visoke tenisice. Vansov model s otisnutim printom jedan je od najljepših iz nove kolekcije. S detaljima ne treba pretjerivati, odaberi veliku torbu u koju stanu sve knjge u neutralnoj (ne)boji.

Za izlazak

Kombinacije kože s čipkom ili satenom preplavile su modne piste. Inspiracija neka ti bude Carrie Bradshaw, koja bi romantičnu haljinu s izvezenim cvjetićima upasala s jaknom strogog kroja, pismo-torbom i nizom narukvica metalik odsjaja. Umjesto vrtoglavih petica, ti jedino odaberi visoke ravne čizme kako bi na podiju lakše izdržala do sitnih jutarnjih sati.

I.V.

koža moda jakna