Slika nije pronađena

Već se sada predviđa kako će 2013. godina biti godina smaragdno zelene boje. Ova otmjena, pomalo tajnovita, raskošna boja savršen je izbor za dnevne, a pogotovo večernje kombinacije. Spoj smaragdno zelenih hlača i toplog bež pulovera ili pak klasične bijele košuljice idealan je za podizanje uobičajene kombinacije za školu. Mi smo se ovaj put fokusirali na večernje kombinacije, točnije, kombinacije za najluđu noć u godini.

>> Kamo za Novu 2013.? Provjeri najopširniji vodič - lokacije, ponuda, cijene...

Pa krenimo...

 

Smaragdno zelena haljinica

Fancy šljokastu haljinu nosi na guste čarape. Nakit neka u ovome slučaju bude sveden na minimum jer je haljina posebna sama po sebi. Zasigurno ćeš biti prava princeza novogodišnjeg partyja. Umjesto štiklica, možeš obuti i neke slatke balerinke ili pak popularne wedgesice.


Smaragdno zelena košulja

Lepršavu bluzicu kombiniraj s hlačicama od tvida, visokog struka. Sve začini nekom upečatljivom ogrlicom i klasičnim špic - salonkama. Odvaži se i make-up uskladi s bojom košulje - primjerice smaragdno zeleni smokey eyes i prozirno sjajilo na usnama.


Smaragdno zelene hlače

Najdraže hlače učini zanimljivijima topićem srebrnkaste boje. Ako se odlučiš za vrtoglavo visoke cipele, za svaki slučaj, strpaj u torbicu i slatke balerinke koje će ti biti na najdraži saveznik u plesnim koracima.


Smaragdno zeleni peplum topić

Ludilo oko peplum kroja još uvijek se ne stišava. Peplum topić kombiniraj s legginsicama. Sve začini velikom pismo torbicom i nekim upečatljivim naušnicama.


Bilo da se radi o zelenkastoj ili pak pomalo plavkastoj nijansi - odjevni predmeti u smaragdno zelenoj zasigurno će podići svaku kombinaciju. Sviđa li ti se ova boja? Što ćeš ti obući za Novu?

Dragana Bosanac
Foto: Polyvore.com

moda svečano Nova godina moj stil