Slika nije pronađena

S dolaskom toplijih dana boje i uzorci postaju dio svih outfita, a furamo ih i na noktima. Istina, jednobojni lakovi na svim noktima su klasika s kojom ne možeš pogriješiti, ali sve popularniji trendovi cvjetića, raznih oblika i boja na noktima totalno osvajaju!

Dosadili su ti jednobojni lakovi na noktima, na Instagramu i TikToku nailaziš na superslatke manikure, ali nisi sigurna da ih možeš izvesti sama doma? Za efektnu manikuru kao iz salona nije potrebno puno. Pristaju na sve dužine noktiju, pa i one superkratke. U to ćeš se uvjeriti na sljedećih nekoliko primjera koji prikazuju izradu korak po korak. I ne, ne trebaš biti umjetnica kako bi nosila pravo malo umjetničko djelo na noktima!


 Izreži trakice od selotejpa ili bilo kakve ljepljive trake u željenim oblicima. Zalijepi na nokte i prelakiraj lakom u željenoj boji. Kad se nokti dobro osuše, skini trakice i imat ćeš efektne nokte s predobrim oblicima. Za još bolji efekt, prethodno nalakiraj nokte u jednu boju, pričekaj da se osuše i onda drugom bojom odradi ovaj postupak s trakicama. Najbolje od svega je što i trakice i lak imaš doma te za savršenu manikuru ne moraš potrošiti ni kune!



Kao što vidiš, mogućnosti su neograničene, a na ovaj način možeš napraviti čak i popularnu francusku manikuru.


Pogledaj još:

Bizarno ili genijalno? Cura je otkrila kako uz pomoć tampona skinuti lak s nokta kad napraviš grešku

Nokti kojima će se svi diviti: 10 jednostavnih trendi manikura za ljeto koje možeš napraviti kod kuće

Puder idealan za ljeto: Lagan je i neće napraviti nered na licu onima s problematičnom kožom



nokti manikura diy

Još vijesti