Slika nije pronađena

Došlo nam je hladnije vrijeme, koje, kada je riječ o modi, znači i i dobrodošlicu debljim tkaninama i toplijoj odjeći, koja će nam pomoći da se ugrijemo, ali i da izgledamo vrlo šarmantno. Majice kratkih rukava u ormaru će odspavati zimski san i čekati toplije vrijeme, a do tada njihovo mjesto zauzet će topli puloveri i veste uz koje se ne bojimo ni kiše ni snijega.

Ove sezone dolaze nam u raznim uzorcima i printevima, a uz malo mašte mogu se kombinirati uz gotovo sve. Od školskog do večernjeg looka, jedan pulover doista može imati tisuću lica.

Evo par prijedloga kako ga uklopiti u svoju garderobu i ove ga jeseni i zime učiniti nezamjenjivim:

Smart and casual za školu

Pulover odlično pristaje uz traperice koje su neizostavni dio svakog školskog outfita. Za pravi college look, ispod pulovera obuci bijelu košulju čija kragna će ga učiniti posebno interesantnim.


Cool za kavu s frendicama

Opuštena kombinacija dobro će ti doći za ugodno čavrljanje s curkama, a svoje 'toplo' izdanje upotpuni chic kaputom. Ove sezone oduševili su nas kaputi vojničkog kroja u dugoj ili poludugoj varijanti. Pulover će i tu doći do izražaja uz zanimljivi nakit po vlastitom izboru.


Izlazak s dečkom

S kožnom jaknicom sigurno ćeš ostaviti dojam, a simpatični pulover dati će tvom looku dozu ležernosti. Traperice možeš zamijeniti i šarmantnom vunenom suknjom, a čizmice sa zakovicama dat će svakoj tvojoj kombinaciji 'ono nešto'. 


Za slučaj da je isplanirao šetnju uz kestene, nema razloga za brigu… ti si definitivno na toplom!


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

pulover zima Moda trend

Još vijesti