Slika nije pronađena

Bez obzira na zimsko vrijeme, svejedno možemo nositi kratke suknje i haljine. Zima nas u većini slučajeva sprječava u tome, no potrebno je samo malo hrabrosti i ideja kako izabrati te iskombinirati dizajn najlonka, a da nam bude ujedno i toplo.

Najlonke dolaze u različitim materijalima, debljinama i dizajnima. Sve više su dostupne na svim lokacijama i u različitim veličinama. Osim toga, cijena im ne zaista pristupačna, a osim što izgledaju efektno i dobro na nozi, griju nas tijekom hladnih, zimskih dana. Potrebno je samo malo mašte kako bi uspješno iskombinirali neku outfit s dizajnom najlonka koje su pogodne prilici za koju se spremate. Ovaj popis najlonka s uzrokom će vam definitivno pomoći u svim nedoumicama!

1.'Poderani' uzorak

Nazvali smo ga 'poderani' uzorak zbog sitnih detalja uzduž cijele najlonke koji su naizgled poput malih, poderanih rupica. Izgledaju efektno na svačijoj nozi tako da će odlično pristajati uz neku suknju i dobre cipele.

2.Čarape/najlonke iznad koljena

Čarape ili najlonke u jednom su bile apsolutno hit prijašnjih godina. Sada su malo pale u zaborav, ali smo ih i zato naveli jer izgleda drugačije, a noga na toplom i zbrinutom. One ne da samo dogovaraju suknjama ili haljinama već se mogu odlično iskombinirati na kratke hlače i neku običnu majicu gore.

3.Sitni uzorci – mašnice i točkice

Sitni uzorci su apsolutno hit među najlonkama te dolaze u raznim oblicima poput točkica, mašnica, geometrijskih likova i slično. Dostupne su u skoro svakom dućanu, ali ihima i skoro svaka žena u svojem ormaru jer daju dojam elegancije na nozi. Ovdje smo pronašli primjer uzorka s mašnicama, ali i sa sitnim točkicama!

4.Kvadratni uzorak

Za ove neobične najlonke potrebno je imati dovoljno hrabrosti i mašte kako ih isfurati. Zbog kvadratnog oblika noga izgleda izduženo što je svakako plus kod svake žene! One se mogu bolje iskomobinirati s nekim poslovnijim outfitima, ali ni neka druga kombinacija nije na odmet.

5.Čipka na obrubu

Ovaj dizajn se ne može iskombinirati bilo kako. Pogoduje prilikama poput večernjih izlazaka i večera, ali upotpuni kompletnu odjevnu kombinaciju. Može se raditi o običnoj crnoj kratkoj haljinici, ali ova čipka definitivno poboljša običnu crnu boju.

6.Mrežasti uzorak

Mrežasti uzorak najlonka je godinama IN! Ovaj trend nikako da izađe iz mode, a proizvode se u sve različitijim, ali opet sličnim uzorcima. Primjer sa slike nije potpuni primjer mrežaste najlonke, ali prikazuje kako zaigrano može izgledati na nozi i samim tim grijati nogu da nije u potpunosti na hladnom.

Pogledajte još:

Haljine i suknje zimi nisu uopće loša ideja! Donosimo ti 9 načina kako ih kombinirati u ovo doba godine

Modni grijesi koje svi radimo dok ne odrastemo – kasnije ćeš kolutati očima na ove stvari

'Ružni' božićni puloveri su svake godine veliki hit! Pronašli smo ih 5 koji su sve samo ne ružni

Moda outfit zima najlonke odjevna kombinacija

Još vijesti