Slika nije pronađena

Neovisno baviš li se nekim sportom ili ne, dobro je u ormaru imati nešto sportske odjeće. '80ih i '90ih godina takvi su komadi bili izuzetno popularni – sjećate se znojnika, štucni i trikoa?

Iako su nestali s modne scene na neko vrijeme, čini se da njihovo vrijeme ponovno dolazi. Mi se veselimo tome jer je uglavnom riječ o udobnim i otkačenim odjevnim predmetima koji unose dozu zabave u svakodnevno sivilo.

Ideš li na dejt ili samo na druženje s frendovima, uvijek možeš skombinirati nešto od ovog!

Iako smo mrzili kad su nam ih roditelji navlačili dok smo bili klinci, moramo priznati da sada vjetrovke obožavamo! Možda je razlika u tome što ih danas sami biramo ili zato što su pravi spas na hladan i vjetrovit dana, ali u svakom slučaju ovaj komad odjeće trebao bi se naći u svakom ormaru. Lako ih je isfurati na uske trapke, tajice pa čak i sladak minjak.


Odrezana majica dugih rukava pravi je hit sudeći prema policama popularnih dućana kao što su Zara, Beshka, Stradivarius, Pool and Bear itd.. U isto vrijeme udobna i sey, pravi je izbor za svaku priliku. Pristaje uz tajice, ali i hlače; posebno dobro može
izgledati na boyfriend jeans.

„Daj djevojci prave cipele i osvojit će svijet“ rekla je Marylin, a mi bismo dodali da su „cipele“ u ovom slučaju – tenisice! Visoke, niske, šarene, jednobojne, sa zakovicama ili bez njih, tenisice više nisu omiljena obuća samo sportaša. Visoke tene mogu se super skombinirati uz tajice i tuniku, ali pašu i uz trapke pa čak i suknjice.


One su nam defintivno najdraži komad odjeće u posljednje vrijeme! Tajice su idealne za odlazak u teretanu, za popodnevnu šetnju ili rolanje Jarunom, za odlazak u kino ili čak disko; sve je stvar kombinacije. Budući sada uzoraka ima na bacanje, ne bojte se poigrati s bojama – otkačeno je uvijek in!


Ako ne znaš što bi sa kosom ili jednostavno imaš bad hair day, ovo je spas! Uz trake za kosu svaka frizura izgleda cool, a pošto se mogu naći u raznim bojama, pravi su detalj za osvježenje cjelokupnog outfita.

Foto: victoriassecret.com

Foto: Polyvore.com
I.N.



sportska odjeća trake za kosu vjetrovka tajice visoke tenisice

Još vijesti