Slika nije pronađena

Ovo je sigurno najpopularniji način na koji se u zadnje vrijeme nose majice, a znaš li da postoji čak 6 načina na koje možeš zataknuti majicu u hlače ili suknju? Koji od tih 6 odabrati, ovisi o tome kakvu odjevnu kombinaciju nosiš.

Kako curama na Instagramu outfit izgleda super kada neku veliku oversized majicu zataknu u hlače, a kada mi to napravimo, sve se u hlačama izgužva i vidi se da smo ju nagurali u hlače? Tajna? One ju uopće nisu stavile u hlače nego su zataknule za grudnjak. Kada imaš neku usku i tanku suknjicu, logično je da će se vidjeti neravnine kada majicu zatakneš u nju, ali ovako ćeš to izbjeći. Sve u svemu, postoji 6 različitih načina na koje možeš zataknuti majicu, a svaki od načina dobro će ti doći u nekoj drugoj situaciji i s drugim komadima odjeće.

1.Tajni remen

Za sve one outfit kada nosiš usku suknju, hlače od nekog tankog materijala ili bilo što drugo gdje će biti uočljivo kada naguraš deblju majicu u njih ili ti je majica mrvicu kraća i cijelo vrijeme ti se izvlači iz hlača. Rješenje je jednostavno – stavi tanki remen i majicu ispod njega, izvuci ju koliko želiš i koliko je potrebno da prekrije remen. Tako će čvršće stajati zataknuta i nećeš se morati brinuti da će 'izlaziti' ili da će se ispod suknje vidjeti nagurana majica.

2.Ispod grudnjaka

Još jedan super način za zataknuti majicu ili čak i napraviti crop top od majice obične duljine je ovaj da ju staviš ispod grudnjaka. Najbolje će držati sportski grudnjaci, ali možeš pokušati i s običnim. Kada imaš oversized majicu i ne izgleda dobro kada ju staviš u kratke hlače, ovaj će način biti od koristi. Zatakni ju ispod grudnjaka kao youtuberica u videu, prilagodi dužinu koju želiš i to je to.

3.Zarolaj majicu na obje strane

Još jedna način na koji možeš napraviti ovo je da majicu na lijevoj i desnoj strani zarolaš i samo te zarolane dijelove uguraš u donji dio outfita. S prednje i stražnje strane popravi majicu da izgleda kako želiš i imaš zataknutu majicu bez da si ju mogla ugurati cijelom dužinom. Ovako će se na stranama puno manje vidjeti nakupina majice ispod npr. suknje.

4.Pola-pola

Kada nosiš košulju u svakodnevnim situacijama i ne želiš da izgleda preozbiljno, nosi ju na ovaj način. Jednu stranu naprijed stavi u hlače ili suknju, a drugu stranu ostavi da visi preko. Ako košulju cijelu zatakneš, izgledat će uštogljeno i previše ozbiljno.

5.Zataknuto samo naprijed

Jedan od najlakših načina je da zatakneš majicu samo na prednjem dijelu. Tako ti neće jako visiti, dat će definicije tvom struku i brzo ćeš ovo napraviti. Zašto uvijek nositi majicu zataknutu na isti način kada ima ovoliko različitih varijacija na temu i svaka će izgledati malo drugačije. Ovaj bi ti način mogao dobro poslužiti i kada nosiš traper košulju. Nemoj ju zakopčati do ruba, već donje dijelove ostavi da vise i uguraj ih svaki na jednu stranu.

6.Zarolana majica iza

Isto kako smo rolali majicu iznad na 3. načinu, možeš to isto napraviti i samo iza. Nekada neće izgledati dobro ako ovo napraviš sa strane, ali u tim slučajevima možeš isprobati i ovaj način. Osim što ćeš ovako zataknuti majicu, možeš isto napraviti i kada ti je neka majica široka, a želiš da bude malo uža. Uz to, iz naprijed će izgledati kao da uopće ni nisi zataknula ništa nigdje.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Cosmin Coita/ cosmopolitan.com/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Najčešćih deset pogrešaka koje radimo pri kupnji badića - nemoj ih ponoviti

Mali ljetni modni savjeti za cure s oblinama: Nema više znojenja i lijepljenja nogu dok nosiš haljinu

Razbijamo modne mitove: U ove stvari se vjeruje već predugo, a totalno nisu istina

outfit zataknuta majica majica u hlačama stajling 6 načina

Još vijesti