Slika nije pronađena
Činjenica da ćeš ipak otići ne znači da si sada postala jedna od onih cura koje žive za maturalnu i mjesecima traže savršenu haljinu. Štoviše, ne želiš uopće puno potrošiti na haljinu jer znaš da ju je kasnije teško isfurati.

Ako si se prepoznala u svemu do sada, ili samo tražiš haljinu za maturalnu, nastavi čitati, jer donosimo ti haljine koje totalno možeš isfurati na maturalnu, ali i kasnije za šetnju po špici ili noćni izlazak...

1.

Iako je ova haljina satenska, to ne znači da je presvečana za svakodnevne prilike. Uz starke, ruksak i neki minimalan nakit, slobodno ju možeš obući za ljetnu šetnju po gradu! A za maturalnu, stavi malo jači nakit i ispeglaj si kosu! Definitivno ćeš biti najljepša!(H&M, 29,90 €)

2. Ako si romantična dušica, ova je haljina definitivno za tebe, Ljubičasta prekrasno pristaje i curama tamnije i svjetlije pute, a ovaj je kroj zaista zahvalan – samo pripazi pri odabiru grudnjaka! Kada prođe maturalna, uz balerinke ili sandale, ova je haljina odlična za kasne noćne šetnje po gradu!(H&M, 69,90 €)


3. Haljina kao stvorena za cure koje ne vole svečane događaje! Zatvorena je sa svih strana i dovoljno dugačka da se ne moraš brinuti oko toga je li ti što ispalo. Osim toga, zbog crno-bijelog uzorka i dobro namještenih prugica, izgledat ćeš zgodnija no inače! Za uobičajene dane kada se osjećaš posebno fensi, iskombiniraj ih s martama i 'matching' torbicom! Sigurno ćeš završiti na nekakvom streetstyle-u!(Stradivarius, 179,90 kn)

4. Ova je haljina idealna za cure koje ipak potajno vole maturalne, ali ne žele imati klasičnu, dugačku haljinu. Zbog volana i šljokica ćeš se osjećati kao prava princeza, a svi će usput vidjeti i tvoje fenomenalne noge! Možeš slobodno u ovoj haljini i na after, ali i u bilo koji drugi noćni izlazak!(Zara, 229,90 kn)

5. Haljina koja će ti sigurno dobro doći pri ljetnim vrućinama: s otvorenim leđima i otvorom ispod dekoltea, izgledaš sexy, ali opet ne vulgarno! To je također look koji želiš postići i na maturalnoj, zar ne? Stoga uz prave cipele i torbicu, ne možeš fulati s ovom haljinom!(Bershka, 299,90 kn)


6. Ono kad tražiš savršenu haljinu za noćni izlazak, a onda skužiš da ju možeš staviti i na maturalnu – bingo! U ovome ćeš sigurno svakog vikenda biti glavna u klubu, a ništa drugačije neće biti ni na maturalnoj! Taman make up i visoke štikle i spremna si!

maturalna zabava haljina

Još vijesti