Slika nije pronađena

Ako si jedna od onih koje i dalje nemaju niti približno ideju što žele nositi na maturalnu, donosimo ti par prijedloga. Ovaj put moraš samo pronaći svoj horoskopski znak i mi ćemo sami pogoditi kakvu haljinu zaista želiš!

1. Ovan

Za neovisnu ovnicu koja želi uvijek biti najljepša u društvu, obavezna je crvena haljina. Još ako se pokazuje malo kože, to bi bilo idealno!



Bershka, 169,90 kn

2. Bik

Senzualne bikice koje se vole osjećati voljenima, i inače idu na svilenkaste ili baršunaste materijale. Ne vole previše pokazivati pa će zato radije odabrati dugačku haljinu, ali obavezno s nekim dekoltiranim područjem!



ELFS, 1120 kn

3. Blizanci

Uvijek kreativne i društvene, naći će i haljinu koja ih opisuje: A-kroja i sa slatkim uzorkom (po mogućnosti cvjetnim), koju će moći staviti čak i na malo grublje sandale (a priznaj da su ti jedne već zapele za oko!)



ELFS, 1100 kn

4. Rak

Uvijek ženstvene, tražit će ultra-ženstvenu haljinu. Možda se bude radilo o dugačkoj uskoj haljini s otvorenim ramenima ili o kratkoj haljini s izraženim dekolteom i puno šljokica!



Zara, 499,90 kn

5. Lav

Ne vole svi biti centar pažnje, ali to ne vrijedi za lavice – pa će tako i njihov odabir haljine biti takav da se svi okrenu za njima čim uđu u prostoriju. Od žarkih boja pa do asimetričnih krojeva, svega će se tu naći...



Stradivarius, 199,90 kn

6. Djevica

Perfekcionistice će i sada tražiti savršenu haljinu. Za razliku od ostalih, ići će na konzervativniji look, pa možda se 'usude' čak odjenuti i haljinu s visokim vratom...



Stradivarius, 139,90 kn

7. Vaga

Neodlučne kao i inače, ni sada neće biti ništa bolje, no na kraju će završiti u nezaboravljivom outfitu o kojem će se pričati tjednima nakon. Sada su u modi 'slip' haljine iz 90-ih, pa možda bi i to bio jedan od izbora...



Bershka, 299,90 kn

8. Škorpion

Misteriozne kao i inače, ovu će maturalnu biti 'femme fatal'  u crnome. Crna možda jest najsigurniji izbor, ali one će se potruditi da haljina bude sve OSIM sigurnog izbora!



ELFS, 700 kn


9. Strijelac

Šljokice, cvjetići, čipka, točkice... Girly i jednostavno, to je baš ono što ovaj lagan znak zraka traži – pa će tako i haljine biti jednostavne, a opet lijepe!



Bershka, 249,90 kn

10. Jarac

Napokon je došla i njihova večer – baš kao u zlatno doba Hollywooda, pripadnice ovog horoskopskog znaka će apsolutno zasjati. Možda se odluče za jednostavniji kroj, ali to ne znači da će biti manje glamurozne!



Mango, 699,90 kn

11. Vodenjak

Svijetle pastelne boje i inače nosiš, pa ne čudi što želiš zablistati u takvoj boji i na najbitniju večer četvrtog razreda! I naravno, volani..... Ne može ništa proći bez volana, pa tako ni ova haljina!



Mango, 449,90 kn

12. Ribe

Možda sirene ne postoje, ali bome ćeš ti postati jedna! Zelene i plave uske haljine – da pretpostavimo, tako nešto si već i tražila? Ubaci u to i biserne naušnice i prava si sirena!



Mango, 249,90 kn

Foto:Bershka/ELFS/Mango/Zara/Stradivarius

A.Š.

Pročitaj još:

Krizma, maturalna ili izlazak – 5 cipela koje možeš obući, a da nisu štikle

Maturalna večer je sve bliže – cool ideja za savršeni makeup

Savršene haljine - njih možeš nositi na maturalnu zabavu i na subotnju špicu!

Horoskop maturalna zabava haljina

Još vijesti