Slika nije pronađena

Još uvijek nije otkucalo vrijeme adventa, ali u laganom iščekivanju nije grijeh početi i ranije ukrašavati kuću raznim ukrasima. Osim ukrašavanja moramo se svakako prisjetiti prošlogodišnjih božićnih kombinacija, ali i osmisliti nove.

'Ugly Christmas Sweather' je fraza za bilo kakav oblik džempera, a da na sebi ima božićne motive poput lampica, Djeda Mraza, Grincha, snjegovića i slično. Mnogi ljudi osuđuju takve odjevne komade i preziru ih zbog njihovog šarenila, dok pravi božićni manijaci jedva čekaju vrijeme kako bi ih mogli obući. Međutim, generalizacija 'ružnih' božićnih džempera nije dobra jer postoje razni modeli koji zaista nisu ružni već su slatki i simpatični. Donosimo izbor od 5 božićnih džempera koji su prekul i definitivno prenose toplu energiju i raspoloženje koje je specifično za nadolazeće doba godine!

1.Dizajn Svetog Nikole

 

 

Ispleten lik Svetog Nikole kao glavni detalj džempera je sve samo ne ružan! Simpa dizajn u sa kombinaciji sivkastim džemperom je must have za nadolazeće božićno razdoblje.

2.Zeleni Grinch i bijeli snjegović

 

 

Matching odjeća je svakako ključ svakog prijateljstva pa čak i obliku ovih lijepih džempera. Ti i tvoja BFF definitivno morate nabaviti ovakav oblik džempera, a odluka kojoj će pripasti lik Grincha, a kojoj snjegović, ostaje samo na vama!

3.Crveni džemper sa sobovima

 

 

Predivna crvena boja koja definitivno ukazuje na Božić u kombinaciji sa sličicama bijelih sobova unosi raspoloženje blagdana u ovim tmurnim i maglovitim danima. U svakom slučaju, džemper je zanimljiv jer se osim na casual kombinacije može iskombinirati npr. s nekom suknjom!

4.Tamnozeleni džemper s božićnim motivima

 

 

Ako imaš iste džempere sa svojom BFF, definitivno moraš nabaviti i za svojeg dečka/djevojku. Tamnoplava boja je božićna boja, posebice u kombinaciji s crvenim detaljima kaoš to je sličica Djeda Mraza!

5.Bijelo-crveni detalji

 

 

Još jedan primjer najpopularnijih božićnih boja, a to su bijela i crvena. Ta kombinacija boja na džemperima je postala zaštitni znak svakog Božića pa je vrijeme da se i ovaj model pojavi u svakom ormaru.

Foto: Pexels - JESHOOTS.com

Petra Sokolić

Pogledajte još:

Izgledaj što više stajliš i dok si zamotana od glave do pete: 7 malih trikova odijevanja za hladnije mjesece

Čizme kojima nikakva kiša ne može ništa hit su i ove jeseni! Donosimo ti 5 modela koji su posebno kul

Veliki jesenski i zimski trend 2020. godine: Kako nositi i kombinirati veste bez rukava?

Moda ugly christmas sweather Božić puloveri

Još vijesti