Reverse Make Up

Reverse Cat Eye ili obrnuti Cat Eye postao je novi viralan trend na TikToku! Isprobavaju ga apsolutno svi jer je vrlo jednostavan za napraviti, a daje predobar izgled kompletnom make upu i otvara oči u potpunosti! No, ovaj trend obrnutog cat eyea nije potpuno novi jer su ga do sad već isfurale neke celebrity ikone.

Reverse Cat Eye makeup je postao apsolutni trend na TikToku zahvaljujući jednom make up artistu čiji profil se tamo zove Painted by Spencer. On je objavio video u kojem pokazuje jedan dio kako nanijeti olovku da se dobije ovakav look i završni rezultat, zatim je taj njegov video postao viralan i sada ga isprobavaju korisnici TikTok diljem svijeta!

No, ovaj look je bio popularan još 2016. godine kada ga je isfurala Kim Kardashian i 2017. kada ga je nosila glumica Kristen Stewart. U međuvremenu smo možda zaboravili na njega, ali s obzirom na to da je trenutni hit zahvaljujući Spenceru, mogli bismo ga isprobati. Postupak je vrlo jednostavan – prvo nanesemo na gornji dio kapka, u pregib, malo smeđih nijansi sjenila. Nakon toga uzmemo crnu olovku za oči koju nanesemo uz sami rub donjeg dijela kapka i to izblendamo. No, kao što Spencer napominje, bitno je izvući laganu i tanku liniju s obje strane kapka, a ne samo izblendati olovku. Nakon toga staviti maskaru, ali ju staviti i obavezno na donji dio kapka u nekoliko slojeva kako bismo dodatni naglasiti taj dio make up-a koji je najbitniji.

Ovaj makeup trend je zaista jednostavan, a izgleda kao neka full glam šminka. Osim toga, ne mora biti full glam, već se može isfurati za neki večernji izlazak ili večeru, a ne samo za neke svečanije prigode.

Pogledajte još:

Najveće i neoprostive make up greške koje smo svi barem nekada napravili – ovo je 7 najgorih

Kako dobiti preplanuli izgled bez sunčanja? Make up trikovi za savršeni brončani ten

Kako nositi ljetni make up trend koji obožavaju Kendall, Kylie i RiRi – neonske nijanse na očima?

trend reverse cat eye make up tiktok