Slika nije pronađena

Remen kao jedan od modnih dodataka može podignuti cijelu kombinaciju ili dati ono nešto običnim trapericama i majici. Ali remen ne mora biti isključivo remen, njegovu ulogu mogu odigrati i neki drugi modni predmeti. Neki od njih bi ti i pali na pamet kao dobra zamjena, ali nekih se ne bi tako lako sjetili.

Osim što će remen pomoći da ti hlače ne padaju ako su ti malo preširoke, dat će i ono nešto cijeloj kombinaciji. Nositi isti remen svaki dan može dosaditi, a i tko kaže da ne možeš na hlače staviti nešto što nije remen, ali da i dalje ima sličnu ulogu. Razne stvari i dodaci koji mogu zamijeniti remen možda neće toliko pomoći s održavanjem hlača da ti ne padnu, no ukoliko ga nosiš više kao dekoraciju nego radi njegove stvarne funkcije, pokušaj s ovim prijedlozima.

Lanac


U situacijama kada želiš izgledati posebno modno osviješteno i posebno, zamijeni običan remen dodatkom kao što je lanac, bilo zlatni ili primjerice srebrni. Pogotovo ako jedan dio lanca visi sa strane, to će biti pravi pogodak. Izgleda super na hlačama, ali i na suknjama.

Majica oko struka


Uz odjevne kombinacije kada želiš s nečime 'stisnuti' malo outfit oko struka, umjesto remena, može poslužiti i obična majica s dugim rukavima. Dobra kombinacija boja i materijala izgledat će drugačije i skroz kul. Dodatan plus je i što dolazi jesen i niže temperature, a ovako ćeš imati majicu dugih rukava koju možeš odjenuti kada ti bude hladno.

Marama


Tijekom ljeta marama je super dodatak u kosi, a kada dođe jesen, možeš je i dalje nastaviti nositi, ali kao remen na hlačama. Ovisno o tome koliko imaš dugu maramu ili kakav imaš stil, možeš je zavezati u veću mašnu ili samo napraviti manju petlju.

Vezica za cipele


Jedna od neobičnijih zamjena za remen mogu biti vezice za cipele. Uzmi jedan par vezica i zaveži ih kako bi dobila dovoljnu dužinu i zatim ih samo provuci oko hlača. Posebno kul ovo može izgledati ako iskoristiš vezice u nekoj ludoj ili neonskoj boji.

Torbica oko struka


U zadnje vrijeme su sve više popularne 'belt' torbice za oko struka, koje i izgledaju kao da su kombinacija remena i male torbice. Pa zašto ne iskoristiti takvu torbicu u potpunosti umjesto remena?

Foto: Instagram/ Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

One osvajaju društvene mreže! Otkrij tko su *VSCO djevojke* i po čemu se razlikuju od drugih

Super koristan hack: Saznaj kako od običnih čarapa napraviti stopalice u par sekundi

Šarene, točkaste, cvjetne... Svi načini na koje možeš nositi svoju najdražu maramu i izgledati trendi

Moda zamjena remen hlače Modni dodaci

Još vijesti