Slika nije pronađena

Neke cure vole ići na manikuru kod profića, a druge vole same sebi uređivati i lakirati nokte. Za one koje pripadaju u ovu drugu kategoriju, inspiraciju za sljedeće lakiranje noktiju mogu pronaći na nekom od ovih sedam Instagram profila.

Uređivanje i lakiranje vlastitih nokti je super zabavno i odlična stvar za ispuniti vrijeme kada ti je dosadno i ne znaš što bi sama sa sobom. Umjesto da uzmeš prvi lak za nokte koji ti se nađe pod rukom, nekada je kul zaigrati se i napraviti na noktima neki zabavan nail art. Ne mora to biti nešto ludo i profi kako bi izgledalo dobro. Dovoljno je da imaš doma različite boje lakova za nokte ili šljokičaste ukoliko je to tvoj đir. Kada imaš svu potrebnu 'radnu opremu', jedino što ti još treba je inspiracija. A gdje ju je bolje pronaći nego na Instagram profilima? Od noktiju koje ćeš bez problema i sama napraviti do onih za koje će ti trebati malo vježbe, ovih 7 Insta profila pokriva sve kategorije i različite dizajne. Proskrolaj njima, zaprati ih i kreni s lakiranjem!

Park EunkyungOva korejska manikerka podigla je ljestvicu visoko kada je u pitanju umjetnost na noktima. Eksperimentira s raznim dodacima, od žica do raznih holografskih efekta. Njen je profil pun zanimljivih noktiju – onih koje ćeš bez problema napraviti čak iako nemaš previše iskustva, ali neke od njih možda ipak nećeš moći tako lako iskopirati, ali zato uvijek možeš svoj prijedlog odnijeti u profesionalni salon ili jednostavno njene nokte iskoristiti samo kao inspiraciju za nešto svoje.

Mei KawajiriOva umjetnika radi na relaciji Japan-New York, a obožavaju ju celebovi, primjerice Bella i Gigi Hadid. Njeni su dizajni ttly kul, a uključuju često nakit i druge 3D dodatke. Jednako koliko voli raditi nokte koji više izgledaju kao umjetnost nego kao nokti koji se mogu nositi svaki dan, voli i običnije dizajne.

ImarninailsUkoliko nisi baš profić kada je u pitanju uređivanje noktiju, ovo je jedan profil gdje možeš naći puno više jednostavnijih nail artova za iskopirati. Od raznih ombre kombinacija do običnih boja sa sitnim detaljima – ovaj salon koji je smješten u Londonu kombinira sve. Kakve god nokte da voliš, ovdje ćeš se zaljubiti u neku kul manikuru.

DryBy LondonMinimalisti će uživati u ovom Instagram profilu. Radi se o još jednom londonskom studiju koji se specijalizirao za sofisticirane, jednostavne i minimalne manikure. Nježne boje lakova za nokte ukrašene sitnim zlatnim detaljima su njihova specijalnost.

Sarah BlandZnaš da je Sarah Blend super kada je Beyonce bila jedan od njezinih klijenata. Sarah može napraviti doslovno što se god sjeti, a Instagram joj je prepun kul fotkica koje mogu poslužiti kao inspiracija. Nema toliko ludih dizajnova kao neki od ranije spomenutih profila već je više prilagođena djevojkama s kraćim noktima i dizajnima koji se mogu furati svaki dan.

Shoreditch NailsJoš jedan profil na kojem možeš pronaći hrpu dizajnova koje bez problema možeš sama iskopirati je ovaj. Pun je jednostavnijih manikura iz kojih pršte različite boje. Iako se čine jednostavni, ovakve ti stvari ne bi vjerojatno pale na pamet same od sebe kada kreneš lakirati nokte.

Hang NguyenZadnji profil koji moraš zapratiti kako ti ne bi ni u jednom trenu ponestalo inspiracije je od jedne umjetnice koja često surađuje s celebovima. Njeni su dizajni malo kompleksniji, a da ih iskopiraš, treba ti mirna ruka, pogotovo zato što imaju hrpu sitnih detalja. Na ovom profilu kao da je uvijek proljeće, a kada njime proskrolaš, bit će ti i jasno zašto.


Foto: Instagram/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Otkrij zašto i kako prestati grickati nokte! Riješi se ove gadne navike u rekordnom vremenu

Produži rok trajanja laku na noktima! Uz ove savjete izdržat će ti dulje od nekoliko dana i izgledati WOW

Nokti su ti tanki i stalno pucaju? Donosimo 10 prirodnih i učinkovitih načina za njihovo jačanje

nokti profići profili inspiracija manikura instagram

Još vijesti