Slika nije pronađena

Nakon što ste se kroz cijelu srednju školu trudile za što bolje ocjene i naporno radile, vrijeme je da se nagradite velikom proslavom. Bliži nam se vrijeme maturalnih zabava, kada se imate priliku obući i srediti baš kao prave dame, a kako znamo da je odabir idealne haljine nešto jako zabavno, želimo vas malo inspirirati uz nekoliko modela svečanih haljina, savršenih za večer koja će biti jako posebna.

>> Sve o maturalnoj večeri pronađite u našem SPECIJALU!

I am a diva!

Ako za maturalnu večer želiš odjenuti nešto doista glamurozno, odluči se za dugu haljinu ukrašenu kamenčićima, uz koju ćeš se osjećati poput dive na crvenom tepihu.


I am a princess!

Biti će to uistinu čarobna večer, a ti planiraš zasjati baš kao prava princeza? U tom slučaju odaberi haljinu kao stvorenu za bal, koja će djelovati  elegantno i iznimno profinjeno.  Nadamo se samo da će i tvoj princ biti na visini zadatka!


I am a modern girl!

Šljokice i raskošne haljine su ti ok, ali svom chic stilu ostaješ vjerna u svakoj prilici? Slažemo se da nema potrebe za promjenom, jer glam efekt možeš postići i s modernim krojevima i materijalima koje, sigurno smo, jednostavno znaš nositi s puno stila.


I love retro!

Ako voliš odjenuti posebnu odjeću, koja odiše bezvremenskim stilom, isprobaj uzorke koji su opet in te krojeve koji su baš kao i nekad, vrlo trendy!


I am a dancing queen!

Maturalna večer prava je prilika za zabavu i ples, a ako se ni na trenutak ne voliš odvajati od plesnog podija, odaberi haljinu koja te neće sputavati da pokažeš svoje plesno umijeće. Lagani i lepršavi materijali te kratki krojevi omogućiti će ti slobodan pokret, a isto tako te učiniti vrlo chic!


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

maturalne haljine moda stil Maturalna večer