Slika nije pronađena
Iako trapke niskog struka izgledaju seksi i ponovno se vraćaju u modu (nakon što su početkom ovog tisućljeća bile ultimativni hit), razmisli želiš li ih stvarno nositi.

Sve smo u životu imale barem jedno razdoblje u kojem smo bile lude za takvim trapkama, pa ti ove 'zamke' prilikom nošenja pišemo iz vlastitog iskustva. Bismo li ih nosile ponovno? Jesu li vrijedne muke? Jednom kada prođe taj period zaluđenosti, naš odgovor je definitivno – ne, hvala.

via GIPHY


No, to je naš izbor – tvoj nikako ne mora biti. Zašto mi radije ne bismo nosile tapke niskog struka? Evo nekoliko razloga:

1. Cijelo vrijeme ih, prilikom nošenja, moraš potezati prema gore – ako nećeš da ti stražnjicu vidi cijeli svijet, moraš ih konstantno potezati ili nositi čvrsti remen (što nije naročito ugodna opcija). Kada nosiš trapke visokog struka, one će se ipak zaustaviti negdje na kukovima.

2. Obrub se brzo zaprlja i podere
– upravo zato što one prirodno 'padaju' prilikom hodanja. I ako su duge do poda, onda će se i svi sastojci s poda naći na tvojim omiljenim trapkama, što nije lijepi prizor, a ni praktično rješenje.3. Nije za nas koje ne volimo da nam cijeli svijet vidi trbuh – a to i je ono zbog čega curke u tip trapkama izgledaju seksi. Čak i ako imaš savršen trbuh, razmisli želiš li svima pokazati svoje 'adute' – neke stvari možda je bolje ostaviti za spavaću sobu.4. Tvoji crop topovi izgledaju još kraće – sad ćemo zvučati kao naša baka, ali ako pokazuješ gornji dio trbuha i nosiš praktički sportski grudnjak, onda bi mogla imati pokriven barem donji dio trbuha. Naravno, ako si dovoljno hrabra za takav outfit – nosi ga, mi ćemo te podržati!

5. Svi će vidjeti tvoje donje rublje – opet se vraćamo na onu priču da je neke stvari bolje ostaviti za spavaću sobu. Čak i ako odlučiš u trapkama niskog struka i npr. tangama otići iz kuće, takva nemoj u školu. Izgledat ćeš previše izazovno i pomalo neukusno.6. Morat ćeš nositi samo gaćice niskog struka
– na dečkima je možda seksi kad im se vide bokserice, ali na curama nije. Ako se ipak odlučiš furati hlače niskog struka, preporučujemo ti da odmah kupiš i gaćice koje ćeš nositi na te trapke.

7. Ako imaš dlačice na donjem dijelu trbuha, osjećat ćeš potrebu da ih se riješiš – a mi ti preporučujemo da ne depiliraš više od onoga što smatraš nužnim. To je tvoj osobni odabir hoćeš li ili nećeš depilirati neka područja, ali ako imaš 'happy trail', nećeš se osjećati ugodno u trapkama niskog struka.

Foto: Pinterest/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Svi su im se rugali, ali ona ih je isfurala – mislite li i dalje da su ovo najružnije trapke ikad?

OMG Kuda ide moda - kako vam se sviđaju ove trapke ili hlače?

Precool DIY trik - trapke koje će gledati cijela škola

Moda Traperice razlozi iskustvo niski struk trapke

Još vijesti