Slika nije pronađena

Koje cipele pašu na koje boje - vječno pitanje koje nas uvijek muči. I dok danas svi nose sve boje cipela na sve boje hlača, ipak postoje neka pravila koja bi se trebala poštovati. Vjeruj nam, samo ćeš izgledati bolje ako ih se budeš pridržavala!

Bijele hlače

Bijelo uvijek ide sa svime i dobro izgleda u svim kombinacijama, no za casual izdanja ipak izbjegavaj kombinirati bijele hlače s crnim cipelama. Izgledat će pomalo neprimjereno, a i skroz neukusno.


via GIPHY


Sive hlače

Za razliku od bijelih, sive zaista možeš nositi s cipelama bilo koje boje. Od crnih i bijelih, pa do malo 'hrabrijih' boja, kao što su zelena, ljubičasta ili plava. Ovo ti je super izbor kada ti se baš nose neke cipele u boji, a ostatak outfita ti nije toliko bitan!

Crne hlače

Iako je opće mišljenje da s crnim hlačama možeš nositi bilo cipele u svim bojama, to baš i nije istina. Kako vrijedi pravilo s bijelim hlačama i crnim cipelama, ista stvar je i sa crnim hlačama i bijelim cipelama. Osim toga, još jedna kombinacija koju bi trebalo izbjegavati jest ona između crnih hlača i smeđih cipela. Dok je crna boja više 'poslovna', smeđa djeluje ipak više casual, pa onda to izgleda kao da nema veze jedno s drugime.

via GIPHY


Bež/nude hlače

Slično kao i s bijelim hlačama, izbjegavaj kombinirati sa crnim cipelama. Doći će do prevelikog kontrasta i neće izgledati baš najbolje. Radije na njih nosi svijetle cipele!

Svijelosmeđe hlače

Do sad si vjerojatno shvatila da sa svijetlim hlačama ne idu crne cipele, pa tako ih i u ovom slučaju izbjegavaš. Osim toga, zaboravi i na sive cipele. Jednostavno si ne pašu nikako! Ako baš želiš istaknuti svoj outfit, upotpuni ga s cipelama u zelenoj ili tamno ljubičastoj boji (i nude uvijek prolaze!).Tamnosmeđe hlače

Od svih boja hlača, najteže je uspjeti iskombinirati one tamnosmeđe. Boje koje svakako moraš izbjegavati su crna, siva, i sve nijanse ljubičaste i crvene. Zanimljva kombinacija bi bila sa zelenim, ili tamno plavim cipelama, ali također će dobro izgledati s bijelim i svijetlosmeđim.

Plave hlače

Oko ovoga ne treba previše razmišljati, svi znamo da traperice zaista idu na sve boje, isto kao što ih možemo kombinirati sa svim modelima i nositi skoro u svim prigodama!

Zelene, maslinaste, khaki hlače

I dok se posljednjih par godina ne nosi oba boja, donedavno su upravo takve hlače bile 'must have' u ormaru svake cure koja je pratila modu. Ipak, polako se vraćaju u modu maskirne hlače, pa se bolje pripremiti. Jedina boja cipela koja ne paše na ovakve hlače je zelena. Sve osim toga će izgledati i više nego dobro!Tamnoljubičaste hlače

Ova je boja sve više i više u modi, a moguće da je zato što se može lako kombinirati s drugim bojama. Izgledat će dobro sa svim bojama, osim s ljubičastim i tamnosmeđim tonovima. Ako nisi sigurna što je najbolji izbor, odaberi sive cipele. S time ne možeš nikako promašiti!


Foto: Profimedia/Giphy/Pinterest

A.Š.

Pročitaj još:

Za svaki dan – top 10 tenisica po povoljnim cijenama s kojima ćeš biti u trendu

Vraća se u modu – zaboravljeni MUST HAVE modni dodatak za frendicu koja uvijek kasni!

Proljeće stiže – zadnji trenuci za nove modne odluke koje moraš donijeti što prije!

Traperice cipele hlače