Slika nije pronađena

Ako nemate inspiracije što obući na taj važan dan, nema problema, mi smo za vas kreirali 5 različitih stilova. Za svakog ponešto!

>> Pogledaj još... VIDEO: Idealna frizura za krizmu ili pričest!

Glam girl

Mala crna haljinica mora se naći u svakom ormaru. Za krizmu je to idealan izbor jer ju možete kombinirati na sve! Začinite ju s bogatom ogrlicom, lijepim cipelicama i nabacite zemljane tonove na vaše oči. Kosu podignite u opuštenu pundžu i voila! Spremni ste!

Romantic girl

Mala bež zlatna haljinica je idealna za kombiniranje sa zlatnim nakitom. No nemojte pretjerati. Na noge obucite ugodne balerinke, na obraze stavite piny rumenilo, a kosu raspustite u romantične valove.

Pinky girl

U maloj rozoj haljinici ne možete proći nezamijećeno! Uz to kombinirajte decentni nakit i neupadljivu torbicu. Vaše usne namažite sa roskastim sjajilom, na oči stavite malo maskare, a frizurom se slobodno inspirirajte sa Arianom Grande čija opuštena kosa ide super uz ovu cijelu kombinaciju.

Simple girl

Ako ne volite haljine i nikako se ne vidite u njima, u hlačama možete jednako dobro izgledati. Na njih uvijek ide super obična bila košulja ili lagana tunika… oko vrata stavi lijepu ogrlicu, crveni lak i maskaru u dva sloja; na ovu kombinaciju najbolje ide jednostavna frizura- ispeglana spuštena kosa.

Elegant girl

Dugačka suknja idealna je za sve proporcije tijela. Zanimljivi remen i obična crna majica je sve što vam treba. Od nakita stavite par prstena, male naušnice a na noge ne trebate štikle, pošto se ionako neće vidjeti. Što se tiče make up-a, stavite crni tuš i ruž boje mesa. Kosu nakovrčajte i prebacite na jednu stranu.

U kojoj se ti kombinaciji vidiš? 

VIDEO: Idealna frizura za krizmu ili pričest!

Za kraj pogledajte i jedan video sa slatkom frizurom koju možete sami pripremiti za krizmu... Nije teško i treba vam svega par minuta!

M.Z.

krizma haljine stil kombinacije svečano

Još vijesti