Slika nije pronađena

Znate kako u američkim serijama sve kul cure koje su ujedno i navijačice uvijek nose jakne svojih dečki, poznatih sportaša. I naravno stoje im savršeno.

Tako će i stvarne cure često ukrasti neki odjevni predmet koji je rezerviran samo za dečke i uklopiti ga u svoj styling, a neke će fashionistice reći kako su neke od svojih najomiljenijih komada kupile upravo na muškom odijelu nekog high street brenda.


Cure muški ormari privlače poput magneta, pogotovo ako se radi o ormarima stylish frajera. Sigurno se svakom dečku bar jednom dogodilo da je ono što je do jučer visilo u njegovom ormaru ili ležalo na fotelji, odjednom na njegovoj djevojci koja sretno i ponosno zbog svoje „krađe“ izlazi iz stana.  A tek svi oni trenuci kada se tip prima za glavu jer ne može pronaći svoju omiljenu majicu, dok u isto vrijeme ona mirno „spava“ o ormaru njegove najdraže.Muški komadi koje vole nositi i cure:

1. Hoodie

Budimo realni, svaka cura posjeduje bar jedan  muški hoodie koji je ukrala svom sadašnjem ili bivšem dečku. Osim što su jako udobni, odlično stoje na kratke i duge traperice. Ako ovom looku još pridodamo šiltericu, dobit ćemo savršen hip hop styling,  kakav često u slobodno vrijeme nose sve modne kulerice poput Rihanne, Beyonce i Care Delevigne. Ako je malo duži, hoodie može biti odlična zamjena za tuniku. Možete se nositi i na tajice te suknje. Ako se obuče na kratke hlačice, super ga je kombinirati uz  čizmice, dok je je u varijanti s tajicama najbolji uz Starke ili Startasice.2. Kožna jakna

Ako joj je dečko sitnije građe, djevojka lako možete uskočiti u njegovu kožnu jaknu, a dobro znamo da kožnih jakni nikad dosta.5. Vesta

Mekani muški kardigani i veste su ionako udobniji i bolje izgledaju ako su malo veći. Koristite ih kao tuniku.


6. Čarape

Je li veličina čarapa, pogotovo u hladnijim periodima godine, kada se čarape niti ne vide ispod slojeva odjeće, uopće bitna?
7. Kape

Beanie kape curama su najdraže, odmah nakon njih slijede šilterice, a prave će fashionistice nabaciti muški fedora šešir.


Stoga, dragi dečki sljedeći put kad se upitate gdje vam je nestao onaj T-shirt, budite sigurni da vaša djevojka upravo izlazi iz stana u njemu, a one bokserice u kojima obožavate spavati, već su na njoj.

Foto: Instagram
I.H:

Pročitaj još:

Skinny jeans nose sretniji ljudi

Inspiracija iz muškog ormara: Boyfriend jeans

IN su...majice sa printom

Moda outfit dana veste Boyfriend muški ormar hoodie

Još vijesti