Slika nije pronađena

Za razliku od prozirnih najlonki, misija ovih je da budu vidljive i uočene. Otkačene najlonke i tajice osvojile su svijet!

Ako još uvijek nemaš nijedan par štosnih najlonki ili tajica, trk u dućan po svoje jer kada jednom odjeneš ovu modnu poslasticu, nećeš se skidati iz njih. Sada već na svakom uglu možeš naći komad po svom izboru jer skoro svaki dućan nudi neki drugačiji uzorak.

Prozirne najlonke nikada nisu, a vjerojatno ni neće dobiti blagoslov modnih stručnjaka, a za razliku od njih, ove su osvojile simpatije pripadnica nježnijeg spola. Ovo je još jedan od modnih trendova koji je zarazio svijet, a zasluge se mogu pripisati neobičnom izgledu i raznolikoj ponudi u kojoj će svaka djevojka naći komad za sebe kojim će izraziti svoju osobnost.

Najbolji efekt ćeš postići ako je što veći dio noge odjeven u ludi dizajn. Izvadi kratke hlačice, tunike, duže pletene veste i suknje te ih uskladi sa svojim novim dodatkom koji će doprinijeti svojim šarmom.

Popularni ombre, već je dosadio na kosi pa zašto ne bi prešao na najlonke? Nijansirani prijelaz boje izgleda vrhunski na nogama!


Šarene tajice inspirirane galaksijom i djelima slavnih slikara samo su neki od uzoraka koji svakim danom postaju sve brojniji. Psihodelični uzorci izgledaju cool u svakoj prilici.


Također tu su i najlonke s uzorkom tetovaže koji nogama daje vjerodostojni efekt raznih slika.


Matea Kutija
Foto: Polyvore.com

tajice najlonke moda