Slika nije pronađena

Zašto trošiti novce i kupovati novi nakit kada ovo isto možeš napraviti od svojih doma. To što su iste ili slične dužine ne znači baš ništa, samo treba imati koji trik u rukavu kada ih slažeš, a sada ti otkrivamo jedan koji će ti sigurno dobro doći.

Pratiti modne trendove nije najjeftiniji hobi, zato se treba znati snaći ako si na budžetu, a želiš uvijek izgledati što je više trendi moguće. Slojevito složene ogrlice se nose već neko vrijeme, a izgleda da taj trend ne planira tako uskoro otići nigdje. Umjesto da kupuješ nove ogrlice različitih dužina, postoji tako jednostavan način kako ih složiti slojevito s onima koje imaš doma, čak i kada su iste ili slične po veličini. Samo ih trebaš drugačije zakopčati, a ne onako kako to inače radiš.

Fora je u tome da ih najprije staviš normalno kako bi i inače, onda okreneš prema naprijed kopče, otkopčaš ih i ponovno zakopčaš, ali tako da jedan kraj jedne ogrlice zakopčaš na drugi kraj druge ogrlice. To napravi, okreni ih opet prema naprijed i imaš slojevite ogrlice od onih koje su iste dužine. Možeš ih povući i regulirati koliko će ti jedna biti kraća naspram druge, baš kako je djevojka u videu i pokazala. Ne može biti lakše!

Izgleda kao da imaš ogrlice različite duljine, nitko neće niti posumnjati kako si to napravila. Ako želiš, možeš na isti način dodati još dvije i imati 4 ili ostaviti samo ovako. Jedino što nije otkriveno je koliko će ti se zapetljati međusobno, ali po svemu sudeći, ne bi trebale.  

Pogledajte još:

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Mango ima torbu za kojom su svi ludi: Ide uz sve kombinacije i izgleda kao jedna dizajnerska

Najbolji Essence proizvodi za šminkanje koji te sigurno neće razočarati! Ovih 6 su siguran odabir

nakit slojeviti nakit Lančići slojevite ogrlice

Još vijesti