Slika nije pronađena

Šampon za suho pranje nam je nekada spas i pitamo se kako smo uopće živjeli bez njega. Nećemo se lagati, svi imamo one dane kada nam se baš jako ne da oprati kosu, a znamo da ako to ne napravimo, da će izgledati grozno drugi dan. Ali na svu sreću, šampon za suho pranje spašava stvar.

A navodno bi još bolje spasio stvar kada bismo ga koristili onako kako je pravilno. Jer tako ćemo ipak iz njega izvući najveću moguću korist. On će ti pomoći da produljiš razmak između pranja kose, ali ne ako ćeš ga koristiti onako kako si ga koristila do sada. Jer sigurno ga i ti stavljaš tek onda kada je situacija daleko izmakla kontroli i kada ti je kosa već previše masna. Rachel Bowling redovito sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli savjete kako imati lijepu i zdravu kosu i otkriva razne male trikove i hackove, a korištenje šampona za suho pranje je jedan od njih. Ona kaže da će nam najbolje pomoći ako ga stavimo na kosu nakon što ju operemo i osušimo.

Ne u trenutka kada postane kosa masna, nego odmah nakon pranja. Ovakav će način pomoći da se upije višak ulja koji ti se pojavljuje na vlasištu, umjesto da samo prekrije ulje, što napravi kada ga staviš na već masnu kosu. Tako će ti kosa dulje izgledati čisto. Ljudi su u komentarima otkrili da ovo stvarno napravi razliku i da su na taj način uspjeli smanjiti pranje kose na svega 2 dana tjedno. Što je itekako dobro! Čak i oni koji govore da njima šamponi za suho pranje ne pomažu, ovako će pomoći.

Pogledajte još:

Ukoliko želiš osvježiti izgled, nemoj čekati - ove boje kose će biti u trendu iduće godine

Inspiracija za zimsku i božićnu manikuru: 10 ideja koje su idealne za ovo doba godine!

Misliš da nemaš savršene trepavice? To možeš provjeriti uz ovaj jednostavan trik i dokazati suprotno

kako koristiti kada koristiti šampon za suho pranje

Još vijesti