outfit

Iako se uske skinny traperice više ne nose toliko kao prije, i dalje ih svi imamo u ormarima i nosimo ponekad. Nisu najveći hit, ali nije ni da će ikada biti u potpunosti out, ipak su posljednjih godina postale klasik.

Postoje one skinny traperice koje će biti uske, ali će u njima ipak noga moći 'disati', a postoje i one koje uopće niti ne znamo kako smo ih uspjeli navući preko stopala koliko su uske. Sada govorimo o ovima drugima, pravim skinny trapkama koje kada jednom odjeneš, ne želiš više skinuti, ne zato što su ti toliko dobre, nego zato što već sada znaš da će to biti prava muka. Ako postoji jedna stvar koja će nas uvijek izbaciti iz takta kada nosimo takve traperice, onda je to ova:

@meghahnhn

Is it just me? ##MicroRaveWithRoni ##MyTeacherWins ##fyp ##skinnyjeans ##cancelled

original sound - Meghan

Ne događa se to sa svima, ali imaš sigurno i ti u ormaru jedne uske traperice, koje baš uvijek kada ih nosiš, na jednoj se nogavici – i to uvijek samo jednoj, okrene u nekom drugom smjeru i onda ti šav ide prema naprijed, umjesto sa strane. I koliko ju god puta vratila gdje treba, nogavica se tijekom hodanja opet okrene. Nema iritantnije stvari kod nošenja skinny traperica od ove.

Pogledajte još:

Krznene sandale? Zašto ne! Zara je spojila fensi sandale i krznene papuče u jedno [FOTO]

Čarobne traperice koje navodno daju savršenu figuru – ključ je u jednom detalju na njima

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Traperice iritantno skinny traperice uske traperice

Još vijesti