Slika nije pronađena

Na sreću mnogih cura, skinny traperice više nisu u modi toliko koliko su bile prije nekoliko godina. U zadnje vrijeme svi radije biraju udobnije, nešto šire modele. Međutim, uski se modeli i dalje nose, samo puno manje, a ovo su savjeti kako ih ne bi trebala nositi, jer ne izgleda dobro.

Ako voliš nositi super uske traperice, to je skroz u redu, zaboravi modne trendove i činjenicu da se sada nose trapez ili širi i opušteniji modeli. Skinny trapke su nešto što neće u potpunosti nikada izaći iz mode. Pa ipak, ako ih nosiš, trebala bi znati koja su glavna modna pravila u kombiniranju ovakvog modela traperica. Ne želiš izgledati prenapadno ili kao da nemaš ogledalo kod kuće. Neke su stvari veliko NE kada se nose jako uske traperice. Sva ova pravila mogu vrijediti jednako i za cure i za dečke.

1.Uske trapke i full uska majica
Ovo je kombinacija koja ne izgleda baš ukusno. Ne misli se na sve uže majice, već one koje su baš skroz tijesno pripijene uz tijelo. To je baš na granici neukusa. S druge strane, ako preko takve kombinacije dodaš oversized sako ili vesticu, već će izgledati bolje. Neko je modno pravilo da ili gore bude opuštenije pa dolje usko, ili dolje opuštenije pa gore usko. Sve uvijek ovisi o tome gdje ideš, ali ako se radi o outfiti za svaki dan, za na predavanje ili u školu, radije uz uske trapke biraj mrvicu opušteniju majicu, ne mora biti široka, samo da nije ekstra ekstra uska.

2.Uske trapke i visoke tenisice

Postoji puno modela cipela, tenisica i čizmi koje idu na uske trapke, ali visoke tenisice nisu jedne od njih. Kao prvo, u ovakvoj kombinaciji, stopala će ti izgledati veliko kao čamci, a to nijedna cura ne želi. Bit će puno izraženija njihova glomaznost zbog toga što su ti hlače jako uske. I posebno ružno izgleda ako su ti hlače predugačke pa se naberu točno iznad tenisica.

3.Kupuješ predugačke modele

Kada je u pitanju ovaj model traperica, nogavice bi trebale biti prave dužine, nikako prevelike, jer to će ružno izgledati, kakvu god da obuću stavila na noge. Bolje je i da su rezane iznad gležnja, nego da su ti predugačke. Zato ih uvijek treba isprobati u dućanu i dobro pogledati kako ti stoje, ne samo u struku i na stražnjici, nego i cijelom duljinom.

4.Svijetlo plave uske trapke će učiniti da izgledaš deblje

Točnije, da ti bedra izgledaju deblje. Što su traperice tamnije, to će ti više laskati. Crne i tamnoplave će učiniti da ti noge izgledaju tanje i cijela figura da ti izgleda bolje, ali one koje su svijetlo plave, one će imati skroz suprotni učinak. Naglasit će ti debljinu ili mršavost nogu i još ju dodatno istaknuti svaku nepravilnost. Zato radije uvijek biraj tamnije skinny modele.

5.Nosiš predugo iste hlače pa vise na koljenima

Postoji vrijeme kada se s nekim trapericama trebamo pozdraviti, koliko nam god bile drage. Kod jako uskih traperica ćeš lako vidjeti kada je njihovo vrijeme za otići u mirovinu – kada ti se objese na području koljena. Jednom kada se ovo počne događati, nema pomoći. Nakon pranja će izdržati jedno ili par nošenja, ali onda opet isti problem. Ovo izgleda posebno ružno i neuredno.

Pogledajte još:

Želiš izgledati elegantnije? Onda nikako nemoj nositi ovih 8 stvari

Kako kupiti traperice bez prethodnog isprobavanja? Donosimo trik koji će ti olakšati shopping

Jedan će se model jakni posebno nositi ove jeseni – nije ni kožna ni traper jakna, ali evo koja je!

Traperice skinny traperice uske traperice modne greške

Još vijesti