Slika nije pronađena

Ovisno o tome kakav imaš 'problem' s kožom i šminkom, po tome trebaš tražiti i primer. Tako neki žele izgledati matirano, drugi sjajno, treći traže nešto što će im ublažiti crvenilo, a neki i kako smanjiti pore.

Najbolji način da ti šminka stoji što bolje na koži je da imaš dobru skincare rutinu i da paziš na svoju kožu na onaj način na koji joj najbolje odgovara. Ako ti je koža zdrava i lijepa i šminka će na njoj izgledati bolje. Pa ipak, postoje neke stvari na licu na koje ne možemo utjecati, a jedna od njih su i pore. Cure koje imaju velike i proširene pore moraju se s time pomiriti jer nijedna ih rutina neće u potpunosti izbrisati s tvog lica. Pa ipak, postoje neki načini na koje možeš pore vizualno umanjiti, a proizvod koji ti s tim može pomoći je primer, prvi korak u šminkanju. Dobar primer može napraviti razliku, samo treba znati koji je za tebe i tvoju kožu. Ovo je 5 idealnih za cure koje muče njihove pore jer će ih najviše umanjiti.

1.Benefit Cosmetics The POREfessional
Ovo je primer koji je tu već godinama i s razlogom ga cure i dalje jednako vole. Kada imaš dane kada baš želiš napraviti razliku na licu i vidljivo smanjiti pore, ovo je proizvod koji te neće razočarati. U sebi ne sadrži nikakva ulja pa se ne moraš bojati da će ti koža izgledati masnije, a pore će nestati najviše što je moguće.

2. Maybelline Baby Skin Instant Pore

Kultni Maybellinov proizvod koji možeš uhvatiti na web shopovima poput Notina je nešto na što posebno trebaš baciti oko ako imaš problema s porama. Učinit će ti pore gotovo nevidljivima, a neće se tijekom dana niti skinuti s kože. Super je što mu je cijena puno niža nego primjerice Benefitovom primeru, ali zato ćeš ga teže uhvatiti negdje.

3.Milani Prime Light Strobing + Pore-Minimizing Face Primer

Primeri koji smanjuju pore su najčešće i oni koji će ti matirati lice. Ako to nije izgled na koji ciljaš, već želiš da ti se koža sija i da izgledaš kao da siješ, onda je za tebe ovaj Milani primer. Smanjit će pore i manje će ti se vidjeti i sve ostale linije po licu.

4.NARS Pore & Shine Control Primer

Još jedan primer za koji se mogu čuti samo riječi hvale je i ovaj brenda Nars. Na koži će ti biti toliko lagan i nježan da ćeš misliti kako si stavila neku laganu kremu, a ne primer. Upit će ti sav višak ulja koji koža izlučuje i smanjiti pore. Ovo je jedan od onih kojeg koriste i preporučuju vizažisti poznatih osoba.

5. Tarte Poreless Mattifying Primer

Gelasti primer koji će također jako dobro odraditi posao sakrivanja pora je i ovaj Tartov. Savršen je za one s masnijom i mješovitom kožom, ali ne bi baš bilo pametno curama s osjetljivom kožom da ga koriste. S obzirom da je na bazi silikonske formule neće biti svačiji izbor, ali budi sigurna da će svoj posao napraviti i kožu ti zagladiti.

Pogledajte još:

Koji je brend šminke najpopularniji na svijetu? Ako se pita cure na Instagramu – ovi su najbolji

Evo ga i kod nas: U Hrvatsku sutra stiže jeftini brend šminke koji strane youtuberice obožavaju!

Maybelline novom linijom pudera razočarao kupce diljem svijeta: Preporučuju da ga ne kupujete!

šminka preporuke pore primer

Još vijesti