Slika nije pronađena

Uz torbe, djevojke su oduvijek lude za cipelama. Čak i u seriji Sex i grad postoji nešto što Carrie voli više nego Facu, a to su – cipele.

Mnoge djevojke sanjaju o ogromnom ormaru rezerviranom samo za njihovu fensi obuću. Dok se taj san ne ostvari, mi ćemo vas savjetovati kakve biste cipele trebali, s obzirom na građu, izabrati za sebe.

Cipele s visokom i tankom potpeticom

Ove cipele idealne su za tanke i visoke žene. Možemo reći da vrijedi jednostavno pravilo: ako ste tanki, neka takva bude i vaša peta. Štikle su odlične i za žene s uskim gležnjevima, a ako imate jače noge trebali biste izbjegavati tanke pete jer će vam noge izgledati još glomaznije.

Platforme

Ova vrsta cipela idealna je za djevojke s jačim nogama i širim gležnjevima. Noge izgledaju duže i vitkije stoga je platforma također odličan izbor za niske cure.

Cipele s zaobljenim vrhom

Ukoliko želite da vaše stopalo izgleda šire, trebali biste se odlučiti na ovakvu cipelu. Mogu se pronaći gotovo u svim bojama i s različitom veličinom potpetica stoga svatko može pronaći nešto za sebe.

Cipele s tankim remenom

Što tanji remen savršen je izbor za djevojke s jačim nogama jer je cilj da što manje „zatvaraju“ nogu. Ako djevojka ima tanke gležnjeve, onda cu cipele s debelim remenčićem pravi izbor za nju jer noga izgleda vizualno ljepše.

Otvorene cipele ili one s ukrasima

Mala stopala izgledaju veće u cipelama s ukrasima ili otvorenih prstiju. Ako vam je važno da noga izgleda veće, onda izbjegavajte cipele s okruglim vrhom. Sukladno ovome, djevojke koje žele da im stopala izgledaju manje trebale bi izbjegavati otvorene cipele.


Čizme

Zimska obuća savršen je izbor za svaku građu, jedino o čemu trebaju voditi računa niže i jače djevojke jest da ne kupuju previsoke čizme koje će im vizualno skratiti noge. Idealna dužina je malo ispod koljena.


Foto: Polyvore.com
I.N.

cipele Moda građa tijela

Još vijesti