Slika nije pronađena

Znamo da je ovaj tjedan jako vruće (iako je skoro kraj ljeta) i sa svih strana svi savjetuju kako preživjeti visoke temperature. Mi ti ovdje nećemo govoriti o tome kako je važno piti puno vode i izbjegavati sunce od 11-5 (to ti sigurno već izlazi na uši, iako su to naravno dobri savjeti), nego donosimo 3 looka baš pogodna za najveće sparine. Bilo da si još na moru (sretnice, baš ti zavidimo) ili si se već vratila u  grad, uživaj u posljednjim danima ljeta i u našim prijedlozima u kojim kombinacijama ih najbolje provesti!

VESELO – ŠARENI LOOK

Ljeto dakle još nije gotovo, još je prilika za sunčanjem i uživanjem u lijepom vremenu. Dobro raspoloženje iskaži i kroz veselu odjeću! Ova je kombinaciju za sve cure s pozitivnim životnim stavom. Po ljeti je najjednostavnije navući kratku haljinicu i ne gubiti vrijeme na mnogo odjeće. Ova je haljina baš savršena jer je od laganog materijala i slatkog uzorka, a uz žute naočale i štosnu Hello Kitty torbu, pogodna je za kavu s frendicama ili šetnju uz more. Na noge stavi starke u boji, nabaci još i neke slatke naušnice te lak za nokte u nekoj jarkoj boji i vidjeti ćeš da u ovako veseloj kombinaciji jednostavno nećeš moći a ne biti dobre volje!CALIFORNIJSKI BOHO LOOK

Na ljetnim vrućinama pravilo broj 1 je naravno - samo da je što kraće! A nema kraćeg od hot pants, tj. ultrakratkih seksi hlačica. Možeš ih kupiti gotove, ali još više cool je ako ih sama napraviš tako da jednostavno odrežeš jedne od svojih starih trapki na novu dužinu. Inspiriraj se mladim holivudskim glumicama i manekenkama poput Kate Botsworth ili Alessandre Ambrosio i spoji ih sa ležernom majicom štosnog printa, te cool šeširom za pravi kalifornijski boho look. Dodaj i uvijek trendi crne naočale, kožnu torbu u vintage stilu te jednostavne japanke,i spremna si za preživjeti plus 30 u stilu. Ne zaboravi i stik za usne sa zaštitnim faktorom!

SPORTSKO-URBANI LOOK

Ovaj je look super za cure koje vole jednostavnost te furaju sporski stil. Mini kombinezon je odlična alternativa za one koje ne vole haljine, a htjeli bi na sebe navući nešto praktično i udobno, a opet cool. Na njih odlično idu platnene torbe sportskog stila, šilterice s logom omiljenog kluba te šarene plastične naočale. Dodaj ženstveni touch i obuci platnene sandale sa slatkim printom, a možeš dodati i zlatnu narukvicu. Kao točku na i nanesi još i sloj ruža u trendi boji fuksije i gotov je sportski, a opet ženstveni look za ljetne vrućine.

Jasna Rausavljević

vrućine Ljeto look odjeća