Slika nije pronađena

Dok iščekujemo sezonu popularnih open-air festivala, slobodno već i sad možemo uživati u modnim kombinacijama koje odišu ležernošću, a u isti tren su i vrlo stylish.

Jedan od najpoznatijih ovakvih događaja je svakako Coachella festival, koji se sredinom travnja održava u Kaliforniji i na kojem su mnoge poznate zvijezde poput Kate Bosworth, Alessandre Ambrosio i Kristen Stewart pokazale svoje najomiljenije cool krpice.

Bez obzira planiraš li posjetiti neki festival ili ne, ovim stilom odijevanja lako ćeš se oduševiti jer je idealan za tople dane, a uz ovakve kombinacije i ti možeš izgledati vrlo trendy.

Lude sedamdesete

Traperice trapez kroja i resice u tren će te pretvoriti u pravo dijete cvijeća. Ovakva kombinacija idealna je za ležerna popodneva, kavu s frendicama ili laganu šetnju, a za pravi hippie stil nikako se ne odriči nakita kao što su narukvice.


Gypsy style

Duge suknje obožavamo i ove sezone, a osim što se idealno slažu sa sandalama, lako ćeš ih uklopiti i s ostalim proljetnim komadima, kao što je npr. traper jaknica.


Summer edition

Kratke traper hlačice omiljeni su dio ljetnih kombinacija, a odlično će se slagati s fora dodacima poput slamnatog šešira.


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

Moda moj stil festivali

Još vijesti