Slika nije pronađena

Ako ste neustrašive kada je riječ o vašoj kosi i volite eksperimentirati s raznim bojama, onda sigurno već znate da je u zadnje vrijeme pravi hit podariti joj sjajne i živahne tonove, baš kakve možemo pronaći u nijansama duge.

Njih već odavno vole zvijezde poput Pink, Rihanne, Katy Perry, Avril Lavigne, Demy Lovato ali i mnoge druge, a ako se i vama nose roza ili možda tamno ljubičasta,  uz novi trendy rainbow hair look to uopće neće biti problem!

Purple rain

Ova nijansa definitivno nije za svakog, ali ako se osjećate dovoljno hrabro, ona je pravi izbor. Prije nego li se odlučiš na bojanje razmisli o tome da će ovakvu boju trebati često osvježavati, a tvoja kosa će, kako bi pigmenti zadržali svoj sjaj, trebati dosta njege.


Candy - colored

Nježne pastelne boje mogu se kombinirati na različite načine, a mi obožavamo neodoljive blijedo roza nijanse!


Dip and dye

Tonovi ljubičaste i crvene jako su efektni kada se nanesu dip and dye tehnikom, odnosno kada se oboje samo vrhovi. Odlična stvar je da ako se odlučiš za ovakav postupak, nećeš morati brinuti o izrastu ili blijeđenju boje, a ovi jaki pigmenti savršeno će pristajati svim dužinama kose.


Ako želiš ovakav izgled kose, dobro je da prije odlaska frizeru porazgovaraš  s roditeljima, kako bi bila sigurna da se i oni slažu s ovom ipak velikom promjenom.

Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

Kosa moj stil moda