Slika nije pronađena

Nekada ti badić nikako ne stoji dobro, ali razlog za to može biti da isprobavaš modele koji nisu za tvoj tip tijela. Samo zato što je trenutno neki model popularan, ne znači da će svima stajati dobro.

Ovisno o tome koji dio tijela želimo istaknuti, a koji sakriti, takve badiće biramo. Cure koje nemaju prevelike grudi ili su gotovo pa skroz ravne na ovom dijelu tijela, mogu u potrazi za savršenim badićem postati malo očajne ako im niti jedna koji isprobaju ne stoji na grudima dobro. Postoje neki modeli koji nikako neće biti za cure s malim grudima, ali i neki koje obavezno trebaju imati u vidu – jer će napraviti da izgleda kao da nisi skroz ravna. Ovo su takvi modeli. Oni će ti pomoći najviše moguće i dati ti iluziju da imaš grudi.

1.Badići kojima se gornji dio veže u čvor naprijed

Foto: Shutterstock.com - KK_face

Dobro pravilo kojeg se mogu držati cure s malim grudima kod kupovine badića je da traže one modele koji imaju neki detalj na gornjem dijelu, poput primjerice čvora. Oni će pomoći da ti se grudi 'ne izgube' u badiću, a ako postoji model na kojem možeš sama zavezati čvor – još i bolje, jer možeš namjestiti kako tebi odgovara i tako dodatno istaknuti grudi.

2.V izrez u kombinaciji s upadljivim uzorkom

Foto: Shutterstock.com - puhhha

Gornji dijelovi badića koji imaju blagi V izrez još su jedan dobar odabir, a pogotovo ako su u kombinaciji s nekim upadljivim uzorkom. Možeš baciti oko i na rubove badića, točnije, šavove. Ako su rubovi u nekoj svjetlijoj ili tamnijoj nijansi od ostatka badića, to je isto nešto što će istaknuti grudi.

3.Obični gornji dio bikinija

Foto: Shutterstock.com - vlad_bil

Nekada je ono što je najjednostavnije zapravo najbolje. Običan gornji dio bikinija je super za cure s manjim grudima. Možeš sve špagice namjestiti onako kako tebi odgovara i to mu je najveća prednost i razlog zašto je tako popularan – jer odgovara svima. Možeš zavezati koliko čvrsto želiš, pomaknuti košarice gdje želiš – raširiti ih, skupiti… ovisno o tome što najviše laska tvojim grudima. Stani ispred ogledala i pomiči vezice dok ne dobiješ ono što želiš.

4.Jedna naramenica

Foto: Shutterstock.com - Beauty Style

Model koji nekada ni ne pogledamo, ali koji je malo drugačiji i stoji super su badići koji imaju jednu naramenicu. Napravit će kao da imaš veće grudi nego što imaš, a dobra je stvar da ga možeš nositi i kao topić ljeti ispod primjerice lagane oversized košulje koje su trenutno hit. 2 u 1!

Pogledajte još:

Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

Kakvi će se badići nositi ovog ljeta? Postoji 6 modela koji će biti IN više nego ikad

KVIZ: Koji je stil badića idealan baš za tebe?

badići male grudi

Još vijesti