Slika nije pronađena

Svaka cura ima barem sto različitih torbi, od velikih ruksaka s kojima idemo u školu, do torbi za trening, pa do torbica koje čuvamo za noćne izlaske. Ipak, s dolaskom ljeta, imamo sve manje obaveza, što znači da nam treba sve manje stvari, što dovodi do toga da torbice koje inače čuvamo za noćne izlaske, počnemo nositi i po danu.Od pastelnih boja pa do klasične crne, sigurni smo da i ti u svojim ormarima imaš desetak torbica, no sigurni smo da si upravo shvatila da ti treba barem još jedna! Trk u dućane!
(Pull&Bear - 199,90 kn)

Koliko god torbice bile zanimljive i lijepe, moramo priznati da su doista nespretne. Često budu toliko malene da nam u njih ne stane niti naš mobitel, a kamoli novčanik. Papirnate maramice (koje su nam uvijek potrebne!!) ni ne pokušavamo utrpati unutra, a nadamo se da će nam ključevi stati unutra s privjeskom, inače ćemo morati i njega izvaditi. Torbice su svakako naš prvi izbor kada slažemo dobar outfit koji želimo staviti na Instagram, ali nisu baš praktične.

Ipak, sve ima svoje dobre strane, pa tako i ove 'nezgodne' torbice. Osim što su uvijek ekstra slatke i simpatične, mogu promijeniti cijeli outfit. Uz štikle i večernju torbicu, čak i najobičnije traperice mogu izgledati kao kombinacija od milijun dolara. Ali također kada planiramo casual outfit, dobra torbica može doprinijeti tome da ipak  ne budemo totalno casual, kao kada na primjer idemo u školu.


(Bershka - 119,90 kn)

Velika torba zauzima puno mjesta, pa također ako znaš da ideš na neko mjesto gdje će biti velika gužva, torbica je uvijek bolji odabir. Možeš ju uvijek držati na oku pa ćeš tako moći pripaziti da ti netko nešto ne uzme, a i bit će manja gužva.

Torbice volimo i zato što postoje u nebrojeno puno boja, uzorka i oblika. Želiš torbicu u obliku košare? Može. Želiš kockastu? Može. Želiš u obliku lubenice? Može i to. Sve je moguće, pa tako puno više do izražaja dolazi tvoj osoban stil, ono što se tebi konkretno najviše sviđa i odgovara.

Možda je zimi malo nespretno nositi torbice preko kaputa i svih pet tisuća slojeva odjeće koje imamo na sebi, ali zato sada s lijepim vremenom i ljetnim kombinacijama, teško je zamisliti da bismo nosile bilo što OSIM ljetnih torbica.


(Pull&Bear - 99,90 kn)

Foto: Bershka/Pull&Bear

A.Š.

Pročitaj još:

Pravila nošenja uzorka – kako uklopiti točkice, prugice i životinjske printove u OOTD?

Pravila zahvaljujući kojima ćeš imati savršen stil – koje boje cipela idu uz koje hlače?

Za svaki dan – top 10 tenisica po povoljnim cijenama s kojima ćeš biti u trendu

Moda trend torbica stil

Još vijesti