Slika nije pronađena

Pitate se kako nositi marame? Iako se ovaj trend može činiti teškim za izvesti, ovo su zabavni načini za nošenje ovog trendi modnog dodatka.

Često naiđete na raznolike lijepe marame tijekom šopingiranja s frendicama ili mamom, ali ne znate kako bi ih točno sve mogle nositi, a da se ne osjećate blesavo. Znajte da postoje barem tri načina koja ih možete isfurati i izgledati besprijekorno, a najbolji dio svega toga je to što su njihove cijene većinom pristupačne i ne moraju biti skupe da bi djelovale sofisticirano. Zaista su idealan modni dodatak.

Ovo su načini na koje možete uklopiti šarene marame s uzorcima u svoju garderobu:


1. Zavežite ju oko vrata


Možda nikad niste mislile da ćete nositi išta oko vrata osim nakita, ali obožavat ćete ovaj look! Ovo će vašu kombinaciju podići u sekundi.

2. Zavežite ju za torbicu


To je nešto što može u potpunosti promijeniti izgled vaše torbice! Dodaje boju i osobnost odmah, čim ju zavežete oko lanca ili ručkice.


3. Ukrasite svoju kosu


Ovo je jedan od mojih najomiljenijih načina za nositi marame jer to može u sekundi podići vaš cijeli look, pogotovo ako vam se taj dan baš i nije dalo slagati neku konkretnu frizuru, ovako će izgledati kao da ste se potrudili. Bilo u punđi, polu-podignutoj kosi ili u repu, dodajte maramu kako biste stvorili bezvremenski elegantni look.

Imate li vi još kakvih ideja? Kako bi još mogle iskoristiti maramu i postati ikone stila?


Foto: Freepik/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovih devetnaest čudnih modnih ideja nemaju veze sa zdravim razumom – šokirat ćete se!

[SOS] Trik za najjednostavnije čišćenje najdražih cipela od brušene kože! Saznaj koja je tajna...

[ANKETA] Praktično ili odvratno? Otkrij koji je novi ljetni modni trend

Moda u kosi trend oko vrata stil na torbici marama zabava savjeti

Još vijesti